AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ce beneficii au zilele cu Luna nouă pentru sănătatea ta!

 

Se apropie zilele cu Lună nouă în Taur, în perioada 19, 20 și 21 mai. Astrologii spun că zilele cu Lună nouă ne protejează sănătatea, ne ajută să ne restabilim echilibrul și forța interioară și să acumulăm mai multă energie pentru încercările care ne așteaptă.

În zilele cu Lună nouă, indiferent de zodia în care răsare astrul nopților, sunt favorizate diverse acțiuni și planuri, mai ales activitățile individuale, proiectele de suflet sau proiectele creative.

Luna nouă și sănătatea noastră
Dar mai mult decât atât, Luna nouă favorizează sănătatea și ne îndeamnă subtil să ne îngrijim mai mult de noi. Trebuie să reținem că influența Lunii noi se menține puternică în primele trei zile de la faza maximă de Lună nouă și continuă încă cinci zile să ne ajute mai ales în plan personal.

În fiecare lună calendaristică, este bine să ținem cont de zilele cu Lună nouă și să ne îngrijim de sănătate, să fim mai atenți la nevoile corpului nostru, să consumăm alimente care ne dau energie și care ajută inima și imunitatea organismului.

În aceste zile trebuie să ne dozăm efortul, să ne odihnim bine, să alegem o alimentație sănătoasă, să facem mișcare și sport sau să ne încărcăm cu energie în drumeții la munte sau la mare.

Este totodată o perioadă prielnică pentru dragoste, pentru întâlniri romantice sau pentru întâlniri cu oameni care ne sunt dragi. Dragostea și afecțiunea lor ne transmit un plus de energie care ne ajută pentru tot restul zilelor până la faza de Lună plină.

Berbec – beneficii pentru cap, frunte, ochi, nas, organe de simţ. Se recomandă mai mult consumul de fructe roșii, negre și portocalii.

Taur – beneficii pentru laringe, gură, dinţi, gât, sistemul circulator. Se recomandă consumul de legume rădăcinoase.

Gemeni – beneficii pentru umeri, braţe, plămâni și sistemul endocrin. Se recomandă ceaiurile, tincturile și uleiurile esențiale din flori.

Rac – beneficii pentru piept, stomac, ficat și sistemul nervos. Se recomandă mai mult consumul de salate și crudități cu frunze.

Leu – beneficii pentru inimă, circulaţie, diafragmă și organe de simţ. Se recomandă consumul de fructe roșii și galbene.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!