Ce calități excepționale ai, în funcție de luna naşterii

 

Te-ai gândit vreodată cât de mult te poate influența luna în care te-ai născut? Trăsăturile de caracter pot fi influențate și de luna nașterii, nu doar de moștenirea genetică sau de educație. Află ce calități excepționale ai și cum le poți pune în valoare.

Luna ianuarie
Persoanele născute în ianuarie sunt considerate conservatoare, foarte serioase și ambițioase. Se implică foarte mult în tot ceea ce fac, dacă au ceva de câștigat, și muncesc pe brânci, dacă au un loc de muncă așa cum și-au dorit.

Distribuie prietenilor

Luna februarie
Surprinzător, deși este o lună rece și capricioasă, femeile care se nasc în februarie sunt calde, sensibile și romantice. La prima vedere, dispoziția lor este schimbătoare și nu prea știi cum să te apropii de ele. În realitate, au același suflet bun și nu păstrează supărarea prea mult timp.

Luna martie
Femeile născute în luna martie nu sunt niciodată trecute cu vederea. Au o karma puternică și o personalitate plăcută, care cucerește imediat. Marile lor calități se observă ușor când sunt alături de cei dragi, alături de familie sau de persoanele iubite. Sunt dedicate și loiale și tot ceea ce fac este pentru familie.

Luna aprilie
Astrologii spun că femeia născută în luna aprilie poate face orice bărbat cel mai fericit om din lume. Dar numai pe acel bărbat care știe cum să îi cucerească inima. Într-adevăr, persoanele născute în această lună și, în special, femeile, sunt cei mai buni parteneri de cursă lungă. Iubitori, atenți, răbdători și afectuoși, nativii lunii aprilie pot fi soți sau soții devotate.

Luna mai
Nativii acestei luni frumoase de primăvară sunt înzestrați cu trăsături fizice plăcute și au o fire la fel de plăcută. Sunt sociabili și prietenoși, glumeți și deschiși în compania celorlalți, dar tânjesc adesea și după câteva clipe de singurătate. Femeile născute în luna mai sunt îndrăznețe, muncitoare și perseverente.

Luna iunie
Persoanele născute în prima lună de vară sunt creative, curioase și vorbărețe. Dar sunt cinstite și nu vorbesc mult degeaba. Ele consideră că e mai bine să îi spui cuiva adevărul verde în față, decât să nu spui nimic și să lași loc la diverse interpretări.

Luna iulie
Nativii născuți în iulie au o doză mare de mister, pe care nu îl poți descifra nici după ce ajungi să îi cunoști mai bine. Sunt atrăgători, au o personalitate magnetică, au șarm, dar au și multe secrete, dar cel puțin așa le place să dea impresia, chiar dacă nu au nimic de ascuns. Pe de altă parte, au o imaginație bogată, sunt inteligenți și foarte descurcăreți.

Luna august
O combinație unică de generozitate și egoism… Persoanele născute în august sunt generoase, calde, iubitoare și oferă totul de la început. Dar, dacă sunt dezamăgite și înșelate, fac totul pentru a se răzbuna. Ele se implică pentru toată viața într-o relație și nu concep ca stabilitatea pe care și-o construiesc să fie distrusă.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro