Ce dezvăluie despre tine forma picioarelor. Ți se potrivește descrierea?

 

Nu doar palmele și degetele de la mâini vorbesc despre caracterul și personalitatea ta. Și forma picioarelor este un factor important. Privește cum sunt așezate degetele de la picioare, urmărește imaginea și află în ce tipar te încadrezi. Vei fi surprinsă să descoperi ce lucruri dezvăluie despre tine.

Piciorul egiptean sau piciorul comun
Degetul mare este lung, iar celelalte degete se micșorează treptat formând o linie descendentă. Este o formă foarte răspândită, mai ales în rândul femeilor din Europa, și este specifică persoanelor deschise, sociabile și comunicative. Dacă forma picioarelor tale arată astfel, ești o persoană plăcută, organizată și echilibrată. Îți place să muncești și să creezi, să descoperi lucruri noi și să călătorești.

Distribuie prietenilor

Piciorul drept sau piciorul roman
Este o formă răspândită mai mult în rândul bărbaților și este caracteristic prin faptul că primele două degete mici sunt aproape egale cu degetul mare. Se spune despre cei care au aceast tipar că sunt persoane carismatice, glumețe și foarte comunicative. Dacă picioarele tale au această formă, ești apreciată pentru onestitatea și hărnicia ta, pentru firea ta prietenoasă și pentru generozitate. Ești atașată de familie și îți protejezi prietenii, știi ce vrei în viață și poți face multe compromisuri pentru a-ți atinge visurile.

Piciorul grec sau piciorul flacără
În cazul în care cel de al doilea deget este mult mai lung decât celelalte, înseamnă că forma picioarelor tale este de origine greacă. Ea trădează o fire creativă, veselă și plăcută, dar și înșelătoare. Ai capacități de lider, știi să îi motivezi pe cei din jur și ești un bun comunicator. Dar știi să folosești puterea cuvintelor doar în beneficiul tău și poți fi adesea zgârcită sau indiferentă cu ceilalți. Piciorul grec este specific persoanelor egoiste, materialiste și foarte ambițiose.

Piciorul țărănesc sau piciorul pătrățos
Dacă toate degetele mici sunt egale, iar degetul mare puțin mai lung, ai un picior pătrățos sau țărănesc. El este specific firilor practice, calme și obiective. Ești muncitoare, hotărâtă și foarte sigură pe tine. Când dai de greu, știi să ocolești obstacolele și să te întorci pe drumul tău drept. Prietenii știu că se pot baza pe tine la nevoie și că îți respecți promisiunile. Dar, dacă te jignește cineva, nu îl mai ierți niciodată! Vorbești deschis și le spui verde în față tuturor ce gândești.

Mai mult pe libertateapentrufemei.ro