• Home
  • Fapt divers
  • Ce este Modul Incognito și de ce trebuie să-l folosești pe internet

Ce este Modul Incognito și de ce trebuie să-l folosești pe internet

incognito

Mulți îl folosesc, dar foarte puțini știu, de fapt, care este întrebuințarea modului Incognito.

Modul Incognito a devenit, de foarte multă vreme, o glumă în spațiul on-line, dar, de fapt, acesta te poate scăpa de foarte multe probleme, fără să mai trebuiască să folosești tot felul de setări sau programe terțe, notează click.ro.

Cel mai probabil, ai căutat un anumit produs pe internet și la câteva ore te-ai trezit cu reclame bazate pe căutările tale. Acest lucru este destul de des întâlnit, fiind modalitatea în care funcționează reclamele în 2022.

În spatele acestor reclame stau cookie-urile, pe care foarte mulți le acceptăm fără nici cea mai mică problemă, atunci când intrăm pe un site.

Totuși, dacă dorești să nu mai stai să modifici de fiecare dată setările de la politica de cookies, poți oricând să folosești modul incognito, care te scapă de toate aceste probleme.

Modul Incognito, în cazul în care începi să-l folosești, o să te scape de publicitatea direcționată special pentru tine, oferind doar reclame generale, la produse pe care s-ar putea să nu le cumperi niciodată.

Dacă folosești internetul foarte des, dar nu dorești ca șeful tău să vadă căutările pe care le-ai făcut pe Google în timpul programului, poți să activezi modul Incognito și nu-ți va salva nicio căutare pe care ai făcut-o.

Mai mult aici

Parteneri