Ce evenimente marchează fiecare zodie în luna februarie

zodii 1 4

Februarie este o lună fără retrograd! Marcați-vă calendarul pentru 5 Februarie, deoarece Luna Plină în curajosul Leu aduce finaluri festive care nu sunt exact la ceea ce vă așteptați. Fii consecvent cu eforturile tale, conștient de tine și suficient de puternic pentru a te aventura în afara zonei tale de confort pentru a atinge culmile potențialului tău.

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)
Pentru a-ți menține fericirea, trebuie să urmărești ceea ce îți dorești cu curaj și rezistență fără teamă. Fii lipsit de scuze în activitățile tale și îmbrățișează sentimentul de bine al lui Venus care strălucește prin zodia ta din 20 Februarie până în 16 Martie. Când apar idei noi, nu le da deoparte dacă par nerealiste la început – orice este posibil cu amestecul potrivit de pasiune, manifestare și sârguință.

Taur (20 Aprilie-20 Mai)
Schimbarea este la orizont. Încearcă să ții pasul! Natura ta încăpățânată ar putea să te împiedice să-ți atingi pe deplin obiectivele sau să-ți găsești pacea interioară. Cere sprijinul prietenilor și comunității tale care îți împărtășesc speranțele și visele. Amintește-ți, nu trebuie să dovedești nimic despre tine însuți depășind provocările singur.

Gemeni (21 Mai-20 Iunie)
O schimbare mentală puternică este în curs de desfășurare, care te încurajează să uiți convingerile greșite. Dacă ai un obiectiv de carieră sau un alt tip de dorință pe care nu știi cum să o atingi, treci peste mândrie și cere altcuiva perspectiva sa utilă. Până la sfârșitul lunii, pe măsură ce Luna Nouă introduce noi începuturi pe 20 Februarie, vei fi plin de claritate și inspirație pentru viitor.

Rac (21 Iunie-22 Iulie)
Când apar schimbări în comunitatea sau în cercul de prieteni, gândește-te dacă ai devenit prea dependent de alții pentru a-ți alimenta stima de sine și fericirea. Ceea ce contează cel mai mult este ceea ce crezi despre tine și cât de bine îți poți menține stima de sine, chiar și atunci când alții nu te încurajează. Păstează o mentalitate pozitivă. Nu îți fie teamă să îți romanțezi viața dacă te ajută să cauți magia în cotidian.

Leu (23 Iulie-22 August)
Experiențele tale personale ar putea fi greu de înțeles pentru alții, dar asta nu înseamnă că oamenilor nu le pasă! Spune-le cum ai vrea să fii sprijinit în loc să presupui că știu răspunsul. Pe măsură ce luna avansează, scufundă-te adânc în cele mai intime sentimente și explorează ceea ce ai îngropat sub suprafață. Fii blând cu tine însuți în timp ce te vindeci. Permite rutinelor și priorităților să se transforme pentru a reflecta starea ta emoțională mai sănătoasă.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri