Ce floare ți se potrivește și ce mesaj transmite despre tine, în funcție de zodie

 

Fiecare zodie are o floare anume! Află care este floarea ta și ce mesaj transmite despre tine.
Berbecul, asociat cu vigoarea caprifoiului
Plantă cățărătoare puternică și viguroasă, caprifoiul este deosebit de atrăgător prin parfumul florilor sale și prin frunzișul bogat. El simbolizează latura ta puternică și ambițioasă, determinarea cu care treci peste obstacole și încerci să ajungi cât mai sus.
Taurul, zodia macului
Floarea lanurilor de grâu, macul este asociat cu frumusețea delicată și cu pasiunea. El este simbolic pentru latura ta feminină și iubitoare de frumos, pentru căldura inimii tale și pasiunea pe care o dăruiești în intimitate.
Gemenii se potrivesc cu levănțica
Expansivă, puternic parfumată și atrăgătoare, levănțica are numeroase valențe. Ea este simbolică pentru firea creativă, productivă și schimbătoare a Gemenilor. La fel ca parfumul ei, influența Gemenilor se simte peste tot și ei știu cum să îi cucerească pe cei din jur.
Racul, în armonie cu petuniile
Sensibile, delicate, dar rezistente în arșița verii, petuniile sunt florile îndrăgite în orice grădină. Se înmulțesc ușor și transformă orice loc într-o oază de culoare. Ele pot fi asociate cu natura familistă și grijulie a Racului, care își ocrotește casa și familia.
Leul și floarea soarelui
O floare ca o lumină, puternică, înaltă și dominatoare, floarea soarelui se potrivește cu firea mândră a Leului. Este totodată o floare generoasă, care simbolizează puterea și prietenia pe care o oferă nativii zodiei celor din jur.
Fecioara, asociată cu zorelele
Nu se grăbesc să înflorească până nu primesc razele calde ale soarelui de dimineață. Zorelele sunt reprezentative pentru firea reflexivă a Fecioarelor, pentru răbdarea și spiritul lor practic. La fel ca florile dimineții, personalitatea ta înflorește numai dacă primește ceea ce are nevoie.
Balanța și trandafirii
O floare puternică și prolifică, trandafirul este simbolic pentru frumusețea interioară a Balanțelor și pentru capacitatea lor de a vedea adevărul, când alții încearcă să îl ascundă. Pentru nativii zodiei, armonia vieții stă în lucrurile mărunte, în dragoste și frumusețe.
Scorpionul are parfum de crizantemă
Cu aroma ei amăruie și discretă, dar cu frumusețea ei sclipitoare, crizantema este o floare deschisă, și totuși ascunsă. La fel cum corola ei are multe rânduri de petale, și personalitatea Scorpionului are multe fațete și niciodată nu ajungi să le cunoști pe toate.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro