AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ce fructe adaugă unele gospodine în sarmale? De aceea le ies așa de bune

 

Atunci când ne gândim la diverse ingrediente speciale pe care le putem adăuga în sarmale, probabil că cei mai mulți dintre noi vom pomeni diverse condimente, sau variante de slănină. Fructele, pentru o mulțime de români, nu vor apărea într-o asemenea listă. Dar, gospodinele care cunosc secretele sarmalelor știu cât de gustoase pot deveni acestea cu ajutorul fructelor!

Practic, este vorba despre mere și gutui, două fructe gustoase, care sunt adesea folosite și pentru sarmale! Acest ingredient nu este foarte dificil de introdus în rețetă, tot ce trebuie să facem este să adăugăm felii de fructe printre sarmale, atunci când le potrivim în oală! Iar, la final, vom avea un gust cu totul deosebit!

De ce pun gospodinele mere și gutui în sarmale
Motivul pentru care aceste două fructe pot fi introduse cu succes în această rețetă este faptul că vor oferi un gust puțin dulce-acrișor mâncării. Savoarea cărnii și a verzei este completată perfect de aceste fructe, iar sarmalele noastre vor avea un gust mai bun ca oricând!

Cele mai mlte gospodine preferă feliile de gutui, deoarece acestea se vor înmuia mult în timpul fierberii, iar aroma pe care o oferă mâncării este mai intensă și mai savuroasă.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!