• Home
  • Fapt divers
  • Ce i-a scris Picasso lui Florin Piersic pe o hârtie, atunci când s-au văzut

Ce i-a scris Picasso lui Florin Piersic pe o hârtie, atunci când s-au văzut

piersic

Florin Piersic a vorbit recent despre una dintre cele mai frumoase experiențe de viață pe care le-a avut în tinerețea sa: întâlnirea cu celebrul pictor Pablo Picasso! Actorul a povestit recent despre această experiență și a dezvăluit și ce i-a scris pictorul atunci când i-a oferit un autograf.

Florin Piersic avea doar 22 de ani și reprezenta România la Festivalul de Film de la Cannes, când i-a cerut un autograf celebrului pictor.

„Cea mai minunată întâmplare a fost întâlnirea mea cu Picasso. A lui Florin ăsta, care acum are 87 de ani. Și i-am spus: ‘Spuneți-mi, scrieți-mi ceva! Și atunci mi-a desenat un cal cu coada în vânt, cu penița. Dar, știți cum? În trei minute. Și mi-a scris: ‘Florine’. Așa e la ei. A scris ‘Florine, să ne vedem peste 20 de ani. Pablo Picasso’. Eu nu l-am mai prins pe el, pe Picasso după 20 de ani, pentru că el, între timp, a plecat într-o stea. Dar am asta, amintirea aceasta, de la el”, a declarat actorul la Festivalul Cinemaiubit de la Brașov, potrivit impact.ro.

Parteneri