Ce i-a șoptit Regina Elisabeta lui Donald Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

0 120

 

Regina Elisabeta a Marii Britanii și președintele SUA, Donald Trump, s-au întâlnit vineri seară la Castelul Windsor și toată lumea s-a întrebat, dincolo de politică și Brexit, despre ce oare au vorbit cei doi. Misterul a fost elucidat parțial întocmai de Trump în cadrul emisiunii „Good Morning Britain”, moderată de Piers Morgan.
„Regina e fantastică. E o femeie fantastică, are multă energie și inteligență și eleganță. A fost minunată. O doamnă atât de minunată și de frumoasă”, – a declarat președintele Statelor Unite ale Americii.
Totodată, Donald Trump a dezvăluit că primul cuvânt pe care suverana Marii Britanii i l-a spus a fost o urare de bun venit transmisă în șoaptă, fapt ce l-a fascinat pe președintele american: „Bun venit. Doar bun venit. Un bun venit foarte elegant. Și foarte frumos. A fost într-adevăr ceva foarte special” – a mărturisit Donald Trump, potrivit unica.ro

Foto: Northfoto

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.