Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

 

 

Cu siguranţă ai trăit acel moment în care o persoană din preajma ta s-a simţit intimidată de o vorbă, o situaţie sau chiar de simpla ta prezenţă. Află cum reuşeşti să îi intimidezi pe ceilalţi în funcţie de zodia în care te-ai născut.
Berbec
Cea mai importantă calitate cu care reuşeşti să îi intimidezi pe ceilalţi stă sub semnul acţiunii. Tu eşti genul de persoană care întotdeauna are iniţiativă şi ştie să rezolve orice situaţie. Eşti în stare de orice pentru a-ţi atinge obiectivele.

Taur
Să nu încerce nimeni vreodată să te schimbe, căci tu eşti omul cu concepţii bine înrădăcinate. Cu mentalitatea ta, reuşeşti cu uşurinţă să îi intimidezi până şi pe cei mai de temut adversari,

Distribuie prietenilor

Gemeni
Cu ajutorul personalităţii tale duale, reuşeşti întotdeauna să îi surprinzi pe ceilalţi şi să îi intimidezi deopotrivă. Nimeni nu ştie la ce să se aştepte din partea ta, căci eşti o persoană născută sub semnul neprevăzutului. Uneori, poţi fi extrem de periculoasă.

Rac
Îţi intimidezi partenerul atunci când te enervezi şi reuşeşti să transmiţi acea stare profundă de tensiune pe care o simţi. Trăirile tale interioare sunt atât de puternice încât se pot transmite către orice persoană. Nimeni nu îşi doreşte să te vadă nervoasă.

Leu
Tu eşti Regele animalelor aşa că simpla ta prezenţă poate fi o situaţie stânjenitoare pentru supuşii tăi. Eclipsezi pe oricine şi nu eziţi să îţi arăţi măreţia şi orgoliul. Puterea ta poate fi uneori intrigantă pentru cei din jur.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro