Ce înseamnă ultima cifră din anul nașterii tale! 

 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 secretul ultimei cifre a anului nașterii. Ce fel de om ești, potrivit acestei terminații.

În primul rând, trebuie să ținem cont de următoarele litere:

Distribuie prietenilor

M- A- L- F- P.
M înseamnă Metal

A înseamnă Apă.

L înseamnă Lemn.

F înseamnă Foc.

P înseamnă Pământ.

M – METAL

Cei născuți în 1950, 1951, 1960, 1961, 1970 și 1971, 1980, 1981, 1990, 1991 sunt metal. Tot ce înseamnă 0 și 1 înseamnă metal. Au niște puncte de reper în comun. Sunt oameni independenți, iubesc moralitatea. Ori sunt prea moraliști, ori prea înclinați către plăcerile trupești. Sunt puțin dictatori, să fie mereu și să coordoneze situația. Sunt stâlpul casei.

A – apă.

Cei născuți cu terminație 2 și 3 în anul nașterii. Sunt oameni plăcuți, curtenitori, adaptabili, dar timizi și crativi. Au o timiditate fantastică. Dumnezeu i-a dotat cu o răbdare ieșită din comun, pot depăși toate necazurile vieții. Se confruntă cu tot felul de probleme, dar se pliază și depășesc problemele.

L – LEMN

4 și 5, cei născuți cu această terminație în anul nașterii (1934, 1935, 1944, 1945, etc). Echilibrat, harnic, iute, nu se mișcă încet. Destinat să fie predestinați succesului în viață, că acceptă sau nu. Au acel toiag de om care poate ajunge în vârf. Au idei noi, sunt deschiși spre noi, nu trăiesc în trecut, sunt oamenii viitorului, oameni deschiși spre inovație.

F – FOC

6 și 7, cei născuți cu această terminație. Sunt oameni iuți la mânie, nu se poate purta un dialog cu ei. Sunt aventurieri, sunt repeziți și vorbesc pe ton ridicat. Sunt idealiști și au ambiții fantastice. Au un magnetism ciudat, care îi atrage pe cei din jur, sex-appeal la doamne. Nu ostentativ, au ceva special, sunt niște pasionali, atrag cu ușurință oamenii. Dar să nu fie provocați, se temperează singuri.

P – PĂMÂNT

8 și 9, cei născuți cu această terminație au litera P.

Aceștia sunt înțelepți, posesivi, precauți, posesivi în cuplu. Mișcă lucrurile, dacă se adaptează, nu se sperie niciodată. Construiesc temeinic, sunt stoici, merg mai departe, răbdători. Sunt răbdători și acceptă multe, dar nu trebuie să se joace ceilalți cu răbdarea lor.

Sursa – kfetele.ro