Ce mai au de făcut zodiile până la sfârșitul anului! Astrele le arată care e ultima lor misiune!

2017 se apropie de sfârșit și, poate, mulți dintre noi nu am făcut tot ceea ce ne-am fi dorit. Astrele ne aduc aminte că mai avem o misiune, ultima până la sfârșitul anului, care ne-ar putea aduce satisfacție și sentimentul de împlinire.
Berbec
Nativii Berbeci trebuie să plece într-o aventură, oricât de departe sau de scurtă ar fi. O aventură, o călătorie, o dragoste nouă le poate aduce exact ce le-a lipsit tot anul acesta.
Taur
Până la sfârșitul anului, nativii Taur trebuie să facă un efort în dragoste și să lase lucrurile în voia lor. Abia atunci, când nu vor mai fi obsedați de control, se vor simți cu adevărat iubiți.
Gemeni
Nativii Gemeni trebuie să se confrunte cu cele mai adânci și mai nefericite sentimente, pe care le-au ascuns cât au putut de bine tot anul. Trebuie scoase la lumină și alungate din inima lor!
Rac
Nu este prea târziu pentru Raci să învețe să se detașeze de oamenii care nu merită dragostea lor. Până la sfârșitul anului, ar fi bine să lase în urmă durerea și să fie mai echilibrați.
Leu
Până la sfârșitul anului, Leii trebuie să facă un efort să fie mai atenți la oamenii din jurul lor și mai ales la dorințele neîmplinite ale persoanei iubite.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

sursa foto: 123rf.com