Ce păţesc bărbaţii dacă se uită zilnic la sâni frumoşi

Ce veste tare! Bărbaţii care se uită la sânii unei femei timp de 10 minute zilnic îşi prelungesc viaţa cu cinci ani. Este concluzia la care au ajuns cercetătorii germani în urma unui studiu minuţios.
sani
“Să te uiţi zece minute la formele fascinante ale sânilor unor femei frumoase, precum cei ai Pamelei Anderson din tinereţe, este echivalentul unor exerciţii fizice de 30 de minute“, spune profesoara Karen Uedarbi, medic specializat în gerontologie, citată de ziarul “Bild“. “Acum ştim de ce fetele se supun la operaţii costisitoare şi dureroase de mărire a sânilor: ca să îi facă pe bărbaţi mai sănătoşi“, glumeşte ea, după ce a condus un serios studiu ştiinţific. Cercetătorii germani au realizat studii asemănătoare în trei spitale din Frankfurt. După ani de zile, ei au ajuns la aceleaşi rezultate. La fiecare studiu au participat câte 200 de bărbaţi. Aceştia au fost împărţiţi în două grupuri, astfel: bărbaţii din primul grup au trebuit să se uite la sâni zilnic, iar ceilalţi nu. Timp de cinci ani, bărbaţii care s-au uitat zilnic la sâni au avut o tensiune şi un puls mai scăzute şi astfel a fost prezent un risc mai mic de a suferi de boli cardiovasculare. Cei care nu au privit busturi de femei au avut probleme cu cordul. Excitarea sexuală îmbunătăţeşte funcţiile inimii şi circulaţia sângelui. Drept urmare, nu încape nici o îndoială că privitul zilnic al sânilor îi face mai sănătoşi pe bărbaţi. Conform profesoarei Uedarbi, privitul sânilor timp de 10 minute pe zi reduce riscul apariţiei bolilor cardiace cu 50 la sută. Aşadar, bărbaţi, să nu vă fie ruşine atunci când vă holbaţi la sânii femeilor, căci asta vă face mai sănătoşi!
Lucruri pe care nu le ştiaţi despre sâni
-Multe femei pot ajunge la orgasm prin stimularea sexuală a sânilor.
-Atunci când sunt stimulate sexual, sfârcurile cresc cu 9 mm.
-Soarele topeşte colagenul şi elastina. Sânii care sunt expuşi des neprotejaţi la soare se lasă mai repede.
-Femeile care alăptează copiii timp de 12 luni îşi reduc riscul apariţiei cancerului la sân cu 28 la sută. O mamă arde 1.000 de kilocalorii zilnic atunci când alăptează.
Alina Dumitru, A.M.PRESS