Ce să mănânci ca să îţi crească părul mai repede

 

Orice femeie şi-a dorit, cel puţin o dată, să aibă un păr lung, mătăsos şi frumos, ca o prinţesă de basm. Deşi este greu de îngrijit, părul lung conferă un plus de feminitate.
Dacă nu te-a înzestrat natura cu o podoabă capilară bogată, iată ce alimente trebuie să consumi pentru a creşte mai repede.

Somon
Somonul este foarte gustos şi bogat în vitamine şi omega 3, acizi care au rolul de a întări foliculii de păr şi de a stimula creşterea firelor. Consumă săptămânal o porţie de somon şi vei vedea cum firele tale se vor îmbogăţi treptat.

Distribuie prietenilor

Ouă
Ouăle conţin proteine şi biotine, elementele necesare unei creşteri sănătoase a părului. De asemenea, ele te pot ajuta împotriva căderii părului, mai ales dacă le consumi dimineaţa. Aminoacizii din ouă au grijă de strălucirea părului tău, aşa că nu te sfii să mănânci un ou fiert, din când în când.

Carne de pui
Carnea de pui este bogată în proteină animală, un element de care ai nevoie pentru producţia de keratină. Nu e nevoie să apelezi la mâncăruri grele şi nesănătoase. Poţi mânca un grătar de pui zilnic, care îţi va oferi necesarul de nutrimenţi necesari sănătăţii scalpului şi a firelor de păr.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro