Ce se întâmplă dacă fierbi 2 lămâi 5 minute

 

Se știe că un pahar cu apă și suc de lămâie, consumat regulat, pe stomacul gol, te ajută în lupta împotriva kilogramele nedorite. Puțini cunosc însă că și apa fiartă cu lămâie ajută la scăderea în greutate și că are și alte beneficii pentru sănătate.
Bogată în flavonoide, vitaminele A, B6, C și E, calciu, fier și zinc, lămâia este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. De aceea, fructul este utilizat în tratarea mai multor probleme de sănătate.

Cum obții apa fiartă cu lămâie
Spală bine două lămâi bio, după care taie-le felii. Pune-le într-un vas care conține apă și lasă-le să fiarbă 5 minute. Dă vasul deoparte, așteaptă 10 minute, după care îndepărtează lămâile. Siropul obținut trebuie consumat dimineața, pe stomacul gol. Dacă nu-ți place gustul lui, poți să îndulcești lichidul cu o linguriță de miere.

Distribuie prietenilor

Ce beneficii are preparatul
Ajută la întărirea imunității: bogată în vitamina C, lămâia este cunoscută pentu capacitatea ei de a stimula imunitatea.

Tratează răceala: grație antioxidanților care se găsesc în fruct, lămâia ajută la tratarea eficientă a răcelii.

Îmbunătățește digestia: sucul de lămâie ajută la eliminarea toxinelor din organism și stimulează fluxul sucurilor digestive.

Mai mult pe clickpentrufemei.ro