Ce se întâmplă dacă îți masezi acest punct de pe frunte?

 

Exista un numar foarte mare de tehnici de masaj pentru relaxare. Cele mai multe dintre ele sunt benefice pentru sanatatea noastra, dar ne fac si sa ne simtim minunat in acelasi timp!

Conform ideaspots, multe dintre aceste tehnici necesita o multime de timp liber, bani, dar si ajutorul unui specialist. Din fericire, exista o metoda extrem de simpla care va avea un efect benefic asupra organismului tau si care nu presupune cheluiala unui masaj normal. Cu siguranta au fost situatii in care ai simtit in subconstient nevoia de masaj ocazional in zona dintre sprancene.

Distribuie prietenilor

Instinctele tale nu sunt intamplatoare! Masarea acelui punct dintre sprancene imbunatateste capacitatea de concentrare, reduce tensiunea, te scapa de durerile de cap si relaxeaza ochii (mai ales daca ati stat mult timp in fata unui calculator). Practicienii de medicina chineza sunt convinsi ca masarea acestui punct imbunatateste puterea de intuitie a unei persoane.

Pur si simplu apasati usor pe punctul dintre sprancene si deplasati degetul in sus aproximativ 3 centimetri. Presati acel punct 45- 60 secunde. Nu trebuie sa astepti prea mult pana vei vedea rezultatul! Specialistii explica faptul ca aceasta procedura activeaza o zona a creierului care, la randul sau, ajuta la reducerea tensiunii nervoase. Deasemenea, imbunatateste aspectul pielii, in special in jurul ochilor si a gurii si ajuta in preocesul de regenerare.

sursa: sanatate.bzi.ro