Ce sport ți se potrivește, în funcție de zodie

 

Ești adepta sporturilor de echipă sau îți plac sporturile individuale? Află care sunt sporturile preferate de fiecare zodie în parte:
Berbec
Datorită faptului că ești o fire dinamică și lupți cu toate forțele pentru a obține ceea ce îți dorești, sportul recomandat pentru tine este atletismul. Competitiv din fire, excelezi în provocările pe care ți le impune acest sport și nu te oprești până când nu obții rezultatul dorit.
Taur
Taurul preferă tipul de sport confortabil și relaxant. Fire echilibrată, acest nativ se gândește înainte la toate opțiunile pe care le are și nu promite mai mult decât este conștient că poate face. Tocmai de aceea, cel mai potrivit sport pentru cei născuți în zodia Taur este echitația.
Gemeni
Ai o minte puternică și capacitatea de a-ți asculta corpul. Fire ordonată și activă, cel mai potrivit sport pentru tine este tenisul.
Rac
Semn de apă, Racul se simte cel mai bine în activități în care trebuie să interacționeze cu ceilalți și să facă parte dintr-o echipă. Poloul pe apă te ajută să te relaxezi cel mai bine și să socializezi în același timp.
Leu
Leii sunt mândri să se afirme în tot ceea ce fac și adoră să fie pe primul loc. Vor să demonstreze că pot excela în orice și au tendința să se implice în activități nu tocmai comune. Scrima este sportul ideal pentru această zodie.
Fecioară
Fecioarei îi place să pună accentul pe detaliu și este foarte meticulos, motiv pentru care ia în serios orice sport de care se apucă. Un program intens de mișcări lente și echilibrate, cum se întâmplă la yoga, le ajută pe Fecioare să se relaxeze cel mai bine.
Balanță
Înotul este perfect pentru tine și pentru personalitatea ta. Te pune în mișcare și îți oferă senzația de libertate.
Scorpion
Scorpionii se descurcă excelent în sporturi de echipă pentru că le scoate în evidență calitățile de lideri. Vor găsi întotdeauna cele mai bune soluții pentru a câștiga, așa că sportul cel mai potrivit pentru acești nativi este baschetul.
Săgetător
Dornici să iasă în evidență, Săgetătorilor le place riscul și nu se tem de niciun pericol. Așa că nu este de mirare că Săgetătorii sunt adepții sporturilor extreme. Cel mai adesea, acești nativi se simt în largul lor când practică bungee jumping sau săriturile cu parapanta.
Capricorn
Ntivii din Capricorn adoră iarna, fapt pentru care schiatul este pe primul loc în topul preferințelor. Aerul proaspăt și mișcarea se îmbină perfect, aducând numeroase beneficii asupra sănătății.
Vărsător
Atunci când alții ezită să încerce fel și fel de sporturi, Vărsătorii sunt acolo. Orice formă de activitate obositoare este un lucru bun pentru Vărsători. Pentru că le place să își păstreze corpul și mintea în formă maximă, gimnastica este cel mai potrivit sport pentru acești nativi.
Pești
Peștii nu se simt prea atrași de sport, așa că încearcă doar activitățile care îi pasionează. Dansurile reprezintă opțiunea ideală, care îi aduce socializare și distracție în egală măsură cu sănătate.

Sursa – unica.ro