AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ce spun despre tine ultimele două numere din anul nașterii

 

Anul nașterii poate avea o influență puternică asupra destinului și personalității noastre. Dincolo de contextul social și economic, dincolo de tendințe și stil de viață, numerologii spun că sunt importante mai ales ultimele 2 numere din anul nașterii.

Ultimele 2 numere din anul în care te-ai născut sunt foarte importante pentru numerologi, influențați de vechile principii astrologice și numerologice chinezești. Aceste numere, însumate, pot dezvălui anumite trăsături de caracter, anumite înclinații și preferințe care ne conduc în viață către cele mai importante alegeri.
Principiile numerologiei au la bază însumarea numerelor din data nașterii. De aceea, și semnificația ultimelor două numere din anul nașterii constă în adunarea lor. Se adună cele două numere până când se obține unul singur.

Spre exemplu, dacă te-ai născut în anul 2012, suma ultimelor două numere este 3. Dar, dacă te-ai născut în 1997, suma ultimelor două numere este 16, care la rândul lor se adună și se obține numărul 7.

Ce semnificație au ultimele 2 numere din anul în care te-ai născut
Numărul 1
Dacă suma ultimelor două numere din anul nașterii este 1, trebuie să știi că acesta este un număr primordial în numerologie și un număr cu semnificații puternice. Se spune despre acest număr că este specific unor caractere puternice, rezistente, luptătoare, dar și încăpățânate. Sunt oameni care își modelează un set de principii și valori bine alese și care nu se abat deloc de la ideile lor, chiar dacă uneori recunosc că nu sunt cele mai bune. Un mare minus pentru aceste persoane este înclinația către lux, către obiecte scumpe și tendința de a cheltui mai mult decât își permit.

Numărul 2
Dacă ultimele 2 numere din anul nașterii însumează 2, se poate spune că ai un destin destul de norocos. Ai un caracter echilibrat, ești creativă, dispui de resurse interioare puternice și ești foarte sociabilă. Datorită caracterului tău deschis ai mulți prieteni care te ajută la nevoie și nu te simți niciodată singură. La rândul tău, ești generoasă și afectuoasă și faci tot posibilul să ai o familie fericită. Un mare defect, legat de numărul 2, este tendința de a lua decizii greșite din cauza emotivității și a sensibilității tale.

Numărul 3
În cazul în care 3 este rezultatul sumei ultimelor două numere din anul tău de naștere, creativitatea, imaginația și spiritul liber sunt cele mai frumoase trăsături ale tale. Ești o persoană cu o imaginație bogată, ai multe resurse interioare, ai simțul umorului foarte dezvoltat și le oferi celor din jur amabilitate, încredere și generozitate. Ești o persoană apreciată de mulți oameni și la serviciu, și în cercul tău social. Un minus ar putea fi legat de faptul că ai prea multă nevoie de cei din jur să te aprobe și să te ajute și nu ești prea sigură pe tine.

Numărul 4
Dacă ultimele 2 numere din anul tău de naștere fac, însumate, cifra 4, ești o persoană foarte apreciată și cu o imagine foarte bună în societate. Ești genul de om retras, modest, dar foarte capabil și inteligent, care rezolvă multe lucruri fără ajutorul nimănui. Ești muncitoare și echilibrată și capabilă de multe sacrificii atunci când urmărești un obiectiv clar. În plus, ești o familistă și o soție iubitoare. Dar, ca un minus pe care îl arată numărul 4, este faptul că cedezi mereu în fața persoanelor pe care le iubești, iar cele care știu acest lucru încearcă să profite.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!