Ce spune despre personalitatea ta Linia Inimii. Vezi dacă la tine se potrivește!

Stiati că Linia Inimii este un indicator foarte important al personalitatii? Pe lângă personalitate, această linie îți dezvăluie si calitățile, defectele cât și modul în care esti perceput de cei din jur.

In imaginea de mai jos se observă patru tipuri de linii ale inimii (cele îngrosate cu roșu). 577

Verifică-ți linia din palma ta si citeste mai jos interpretarea :

Interpretare: 

A) In cazul in care linia inimii se termina sub degetul mijlociu, pot spune ca te-ai nascut pentru a fi lider. Esti o persoana ambitioasa, independenta si inteligenta. Judeci destul de mult inainte de a lua o decizie. Ai un comportament autoritar si de cele mai multe domini persoanele cu care intri in discutii. Esti o fire destul de rece si insensibila in relatiile cu cei din jur.

B) Daca linia inimii se termina intre degetul aratator si mijlociu, atunci esti persoana care se lasa foarte usor influentata. Asculti sfaturile tuturor si de aceea esti uneori ezitant in deciziile pe care le iei. Pentru ca stii sa asculti pe toata lumea, esti considerat a fi o persoana de incredere. O calitate deosebita este aceea ca ai foarte mult bun simt.

C) In cazul in care linia inimii se termina sub degetul aratator, in adancul tau esti o fire intuitiva. Esti tipul de persoana care intelege oamenii cu adevarat. Prin gesturile si gandirea ta, nu lasi pe altii sa vada cat de multe stii. Esti o persoana care citeste omul doar ascultand tonalitatea vocii. Pe langa faptul ca citesti oamenii, stii foarte bine cum poti fi si tu citit. Stii foarte bine cand esti manipulat si stii sa manipulezi si tu la randul tau, insa destul de rar recurgi la asta.

D) In cazul in care linia inimii se termina intre degetul aratator si degetul mare, esti tipul de persoana grijulie. Ai foarte multa rabdare si esti intotdeauna bine intentionat. Ai o inima mare si ajuti pe toata lumea. Tu esti deschis cu orice persoana pe care o intalnesti, arati lumii totul si nu ai nimic de ascuns.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons.

Autor Maya, secretele.com