Ce zile cu noroc are fiecare zodie în iulie

Astrele pregătesc pentru fiecare zodie câteva zile cu noroc, lună de lună. Dacă le cunoști din timp, știi cum să acționezi și când trebuie să iei cele mai importante decizii. Iată care sunt cele mai bune zile din iulie pentru fiecare zodie.

Zile norocoase pentru Berbeci, Lei și Săgetători
Zodiile de Foc se bucură de multă dragoste în luna iulie și îl au de partea lor pe Soarele care influențează și sporește pasiunea în cuplu. Cele mai frumoase zile de dragoste vor fi 3, 9 și 13 iulie.

În viața socială sau la muncă, cele trei zodii se bucură de zile cu noroc pe 4, 8 și 12 iulie, iar pe data de 11 este bine să ia o decizie importantă, pentru că nu se vor păcăli.

Distribuie prietenilor

Zile cu noroc pentru Tauri, Fecioare și Capricorni
În dragoste, cele trei zodii de Pământ vor avea mai mult noroc în zilele de 5, 6 și 12 iulie. În aceste zile, este bine să se gândească ce surprize le pot oferi persoanelor iubite și cum pot organiza mai simplu o seară romantică.

În viața de zi cu zi sau la serrviciu, norocul va fi de partea celor trei zodii pe 9, 10 și 13 iulie, iar pe data de 21 pot lua decizii importante pentru viitorul lor.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro