Cea mai bună zi și cea mai rea pentru zodia ta!

zodiile

Vechile principii ale astrologiei spun că fiecare zodie are un astru care o protejează și cel puțin o zi norocoasă pe săptămână. Află care este cea mai bună zi din săptămână pentru zodia ta și care este cea mai rea!

Zodia Berbec – favorizată marțea
Nativilor Berbeci trebuie să le meargă foarte bine în zilele de marți, deoarece zodia lor este protejată de Marte. În zilele de marți, Berbecii sunt plini de energie, au un tonus bun, se apucă de activități bune și profitabile și ar trebui ca tot ce fac să le meargă din plin.

Cea mai rea zi din săptămână pentru Berbeci este lunea. Cu greu se pot aduna și organiza, cu greu se întorc la muncă și redevin responsabili, mai ales dacă au petrecut de minune în weekend. Lunea, Berbecii trebuie să se ferească de cheltuieli și decizii mari.

Zodia Taur – favorizată vinerea
Guvernați de Venus, nativilor din Taur le merge foarte bine vineri, ultima zi de muncă din săptămână când își termină treburile grele și se relaxează. Vinerea, se ocupă de casă, de copii, de relația de dragoste, de mici distracții și de bucurii, iar Venus îi sprijină în tot ceea ce fac.

În ceea ce privește ziua cu ghinion, nativii Tauri au adesea probleme marțea. Zilele de marți nu sunt deloc favorabile acestei zodii, le merge totul pe dos Taurilor și trebuie să se ferească de investiții, ședințe și planuri noi.

Zodia Gemeni – favorizată miercuri
Gemenii sunt mai norocoși îndeosebi miercurea. Pentru ei este întotdeauna o zi plină de energie, o zi cu vibrații pozitive încă de la prima oră, indiferent că tună și fulgeră afară. Gemenii reușesc să muncească și să realizeze mai multe lucruri miercurea decât în orice altă zi a săptămânii.

Dacă miercurea este o zi bună pentru Gemeni, marțea le merge destul de rău. Cele mai multe ghinioane le pot avea marți, pentru că se pripesc să ia decizii nepotrivite și nu se gândesc la consecințe. Marțea, Gemenii trebuie să se ferească de discuții și negocieri, dar și de cheltuieli.

Zodia Rac – favorizată lunea
Zodie guvernată de Lună, zodia Racului va avea parte de zile foarte bune chiar la început să săptămână, în zilele de luni. Racii sunt oamenii care își fac mereu planuri și luni este ziua în care încep să le pună în aplicare, iar astrele sunt de partea lor.

În schimb, zilele de miercuri pot fi dificile pentru Raci care sunt mereu sub tensiune. Tot timpul au multe de făcut, abia fac față, se enervează, uită de câte ceva și pierd. Miercurea, Racii trebuie să fie prudenți, să păstreze o rutină echilibrată și să nu se enerveze, orice ar fi. Trebuie să evite orice activitate nouă.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri