Cea mai DIFICILĂ lună din 2019, în funcţie de zodie

 

Toate previziunile astrologice dau anul 2019 ca fiind unul prosper. Jupiter in Sagetator va aduce beneficii majore tuturor zodiilor. 2019 este un an norocos, optimist si aventuros. Exista, insa, si coborasuri si provocari pe care nimeni nu le poate ocoli.
Iata care este cea mai dificila luna din 2019, in functie de zodie.

Berbec – IULIE
Desi este luna lui Cuptor, nu caldura iti va produce probleme. Ci faptul ca Mercur isi incepe miscarea retrograda la inceputul lunii, ceea ce te va face si mai incapatanat. Pot aparea tensiuni si conflicte care sa te destabilizeze.

Distribuie prietenilor

Taur – NOIEMBRIE
Luna plina din Taur va intensifica emotii care sa te dea peste cap. Atentie cum manageriezi relatiile, indiferent ca sunt romantice, amicale sau colegiale. Se anunta si cateva tensiuni la locul de munca. Pastreaza-ti calmul, luna decembrie va fi mult mai buna pentru tine.

Gemeni – FEBRUARIE
Un numar mare de planete intra in Pesti, ceea ce iti va creste starea de anxietate si confuzie. NU lua nicio decizie importanta. Exista riscul sa fii manipulate si sa nu faci ceea ce trebuie. Cere intotdeauna o a doua opinie in tot ce faci unei persoane in care ai maxima incredere.

Rac – MARTIE
Marte in Taur iti va da energie, dar Mercur retrograd in Pesti iti va opri orice progres in amor. Nu te da batut. Lunile urmatoare se anunta mai mult decat romantice, deci lasa portite deschise. Nu taia legaturile cu nimeni.

Leu – IULIE
Mercur retrograd va creste starea de tensiune si stres. Nu e prea placut sa auzi ca vei traversa o perioada dificila chiar in preajma zilei tale de nastere. Dar priveste partea plina a paharului, ai alte 11 luni la dispozitie sa te simti bine.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro