Cea mai murdară parte a corpului tău. Nu se curăță nici dacă faci duș de două ori pe zi

Potrivit dermatologilor, cea mai murdara parte a corpului, chiar daca faci dus de doua ori pe zi este mai semnificativa decat ai crede! Si nu te gandi la cavitatea bucala, spatiile dintre degetele de la picioare, ori la partea… dorsala a corpului nostru. Ci este vorba despre o zona mica, dar de care pur si simplu mai uitam atunci cand facem baie.

Aici se pot aduna mai mult de 60 de tipuri  de bacterii. De ce se întâmplă asta? Este simplu: această zonă strânge bacterii, celule moarte, transpiratie, scame și este  ascunsă, chiar dacă pare la suprafață … Toate adunate intr-un singur loc. Iar dacă nu ești atent, sari peste ea atunci când te speli.

Ei bine, incă nu ai ghicit despre ce parte a corpului este vorba?

Distribuie prietenilor

Daca înca nu ți-ai dat seama, îți spunem noi: este vorba despre buric! Da! Buricul este partea din corpul nostru pe care o neglijm deseori în momentul spălării, dar care este punctul slab al trupului nostru.  Săpunul trece adesea peste el, palma de asemenea, iar igiena personală face de multe ori abstracție de ombilic, insistînd asupra altor părți considerate mai ”atacate de microbi”.

Sursa – sanatate.bzi.ro