AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cea mai NOROCOASĂ zi din 2022 pentru fiecare zodie

 

Un nou an se apropie cu pasi repezi, iar dupa astrologia tumultoasa atat din 2020, cat si din 2021, iti este greu sa te entuziasmezi de ceea ce au rezervat planetele. Cu toate acestea, 2022 este setat sa fie un an mai plin de speranta si mai optimist pentru toate semnele zodiacale – si va fi presarat si cu cateva momente cosmice deosebite care ne vor aduce unora dintre noi un plus de noroc si magie. Cu siguranta vei dori sa marchezi noul tau calendar cu o stea mare, stralucitoare, odata ce vei afla cea mai norocoasa zi pentru zodia ta in 2022.

Cea mai norocoasa zi din 2022 pentru Berbec: 18 august 2022

Pregateste-te pentru un an plin de crestere, magie si noroc, Berbec. Planeta norocoasa Jupiter va face turul zodiacalului in perioada 10 mai – 28 octombrie – parte a unui tranzit care are loc doar o data la 12 ani – asa ca este timpul sa te concentrezi pe expansiune si pe noi oportunitati. Unul dintre punctele de varf ale acestei perioade va avea loc pe 18 august, cand Jupiter va forma un aspect trigon armonios cu minunata planeta Venus. Venus iti va lumina cea de-a cincea casa a romantismului, pasiunii si creativitatii, asa ca va fi un moment fabulos de norocos pentru dragoste si intalniri. Aceasta legatura intre „benefice” va aduce si o multime de inspiratie pentru eforturile artistice, asa ca profita de magie.

Cea mai norocoasa zi a anului in 2022 pentru Taur: 13 mai 2022
Te angajezi intr-o perioada majora de transformare anul acesta, Taur. Nodul Nord al Destinului intra in semnul tau pe 18 ianuarie – o intrare care nu se va mai intampla timp de aproape doua decenii – ceea ce inseamna ca urmatorii doi ani vor aduce la iveala o serie de eclipse care te ajută sa te realiniezi cu destinul tau si te ajuta sa imbratisezi o noua versiune a ta. Un moment deosebit de puternic va lovi pe 13 mai, cand soarele din zodia ta se va alinia cu Nodul Nord. Venind la doar doua saptamani dupa o eclipsa de soare in Taur, aceasta zi este probabil sa aduca claritate cu privire la adevarata ta chemare si sa permita noi bucati din identitatea ta sa apara.

Cea mai norocoasa zi din 2022 pentru Gemeni: 30 mai 2022
In ultimul an si jumatate, ai avut parte de o serie de eclipse care ti-au zdruncinat identitatea si relatiile, Gemeni, dar 2022 iti ofera o sansa de bun augur sa imbratisezi pe deplin aceasta versiune noua si imbunatatita a ta. Puternica luna noua din zodia ta, in special pe 30 mai, iti aduce una dintre cele mai norocoase oportuniati ale anului pentru a-ti manifesta dorintele si a transforma visele in realitate. Aceasta lunatie se conecteaza in mod favorabil atat cu Jupiter abundent, cat si cu Marte orientat spre actiune, aducandu-ti norocul si motivatia de care ai nevoie pentru a-ti porni obiectivele personale. Planeta ta conducatoare, Mercur, va face cuadratura cu Saturn, dar va forma si aspecte armonioase atat cu Neptunul mistic, cat si cu transformationalul Pluto, ceea ce iti va spori intuitia si iti va permite sa-ti vizualizezi visele mai clar.

Cea mai norocoasa zi a anului in 2022 pentru Rac: 17 iulie 2022
Pe 17 iulie, planetele ti-au pregatit un plus de magie pentru sezonul Rac. Soarele si Mercur tocmai se vor alinia in semnul tau, ceea ce inseamna ca Mercur este „in inima soarelui”. Acest aspect ajuta la aducerea de autenticitate si claritate cuvintelor si gandurilor tale, iar tu o vei simti mai puternic decat majoritatea. Soarele si Mercur in Rac vor forma impreuna un trigon norocos pentru planeta visatoare Neptun, facand din aceasta o zi grozava pentru alinierea spirituala, proiectele creative si intuitia sporita. Este, de asemenea, o zi grozava pentru avansarea in cariera si crearea de retele, datorita unei legaturi motivante dintre Marte energetic si norocosul Jupiter, care iti va lumina casa recunoasterii publice. Pe langa toate acestea, planeta „benefica” Venus va intra si in semnul tau in aceasta zi, dand startul unei luni de frumusete sporita, dragoste si lux in viata ta.

Cea mai norocoasa zi din 2022 pentru Leu: 31 iulie 2022
Vara este intotdeauna timpul tau pentru a straluci, Leu, dar anul acesta va fi plin de si mai multa pasiune si creativitate decat de obicei. Asta pentru ca Jupiter iti va lumina cea de-a cincea casa a bucuriei si a dragostei pe toata durata sezonului Leului – si vei putea profita de aceasta energie norocoasa si mai puternic pe 31 iulie, cand planeta care te guverneaza, Soarele, va forma un aspect trigon de bun augur cu Jupiter cel „benefic”. Acesta este un moment minunat pentru a-ti urma inima, a imbratisa ceea ce te face sa te simti inspirat si a te indragosti. Este, de asemenea, un moment deosebit de bun pentru a-ti pune pasiunea in proiecte artistice.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!