Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare zodie!

Vara aceasta are câteva momente astrologice inedite și două eclipse care vin la momentul oportun, în luna iulie, să ne ofere câteva șanse nesperate. Dar fiecare zodie va avea o surpriză plăcută din partea astrelor.

Cea mai norocoasă zi pentru Berbeci
27 iulie – este ziua în care Venus intră în zodia Leului și va avea o influență foarte bună și asupra zodiei tale. De acum încolo, în lunile iulie și august te poți concentra pe carieră. La serviciu, dacă nu ești mulțumită de ceea ce faci și de ceea ce ți se oferă, ar fi bine să îți analizezi perspectivele. Sunt șanse mari ca, în august, să ți se ofere o funcție de conducere sau un post unde te vei ocupa de proiecte deosebite.

Ziua norocoasă a Taurilor
21 august – Venus, astrul protector al zodiei tale, va intra în Fecioară, un semn astral benefic pentru tine. Profită de ultima decadă a lunii august să te ocupi de problemele de sănătate care persistă în familie, să te odihnești, să te relaxezi și să stai cu familie. Poate fi și un moment potrivit să pui capăt planurilor costisitoare și scumpe și să găsești resurse noi.

O zi fericită pentru Gemeni
3 iunie – va fi Lună nouă în Gemeni și un moment prielnic să îți consolidezi poziția la locul de muncă sau să începi să faci economii cu primii bani pe care îi primești în luna iunie. După această Lună nouă, începe o perioadă mai relaxată, în care te poți ocupa și de activități mai plăcute, un hobby sau cursuri de dans. Găsește ceva care să îți coloreze viața.

Când au mult noroc Racii!
3 iulie: este data la care Venus intră în zodia ta, după o eclipsă totală de Soare, care este favorabilă Racilor. Va fi un moment deosebit, care poate marca o perioadă de prosperitate, cu vești bune și mai ales cu o atmosferă mult mai senină în relația de dragoste. Totodată, datorită lui Venus, este o perioadă bună pentru achiziții importante pentru familie.

Cea mai norocoasă zi pentru Lei
26 iunie: Mercur va intra în zodia Leului și va rămâne aici, cu o scurtă perioadă de retrogradare, până la sfârșitul lunii august. Aproape toată vara va avea o influență deosebită asupra ta și poate va marca o perioadă mai bună din punct de vedere financiar în ultimele zile de iulie și în luna august. În ultima decadă din iulie, din cauza lui Mercur retrograd, amână drumurile lungi.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro