Cea mai norocoasă zi din luna MAI, în funcție de zodie

cele mai norocoase zile din mai sfatulparintilor.ro Depositphotos 476628434 L 1400x850 1

Luna mai tocmai ce a inceput si ne pregateste suprize nenumarate. Iata cum arata calendarul cu cele mai norocoase zile din luna mai, in functie de zodie, alcătuit de astrologul Kyle Thomas.

BERBEC
23 MAI. Jupiter, planeta norocului, stationeaza in zodia ta si formeaza un sextil cu Soarele care pare ca da magie vietii tale. E momentul sa actionezi ca sa profiti de auspiciile acestei zile.

TAUR
18 MAI. Marte si Neptun se intalnesc in zona implinirilor si comunitatii din zodia ta. Este momentul perfect sa actionezi pentru a-ti implini cele mai marete visuri. Foloseste-te de creativitate si lasa-ti intuitia sa-ti fie ghid pentru a-ti manifesta dorintele.

GEMENI
29 MAI. Marte cel asertiv si Jupiter cel noroc isi unesc fortele in zona ta de aspiratii, reamintindu-ti ca va trebui sa actionezi daca vrei sa reusesti. Profita de fiecare oportunitate care apare in viata ta. Canalizeaza energia lui Marte si risca!

RAC
19 MAI. Soarele petrece ceva timp in zona ta de comunitate, unindu-se cu Pluto care salasluieste in sectorul de parteneriate. Poti primi ajutorul cuiva care sa te faca sa depasesti o borna foarte importanta ce-ti va deschide multe usi. Fii pregatit! Fa-ti planuri marete!

LEU
24 MAI. Armonioasa Venus isi da o intalnire cu mohoratul Saturn. Acest aliniament aduce echilibru in relatiile tale, cimentand cee ace este serios. Este o zi in care sa faci promisiuni pe termen lung!

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri