• Home
  • Fapt divers
  • Cea mai norocoasă zi din sezonul Gemeni 2022. Totul depinde de zodia ta!

Cea mai norocoasă zi din sezonul Gemeni 2022. Totul depinde de zodia ta!

zodii noroc 2

A inceput si sezonul Gemeni 2022 care “prinde” si cateva saptamani de Mercur retrograd. Dar asta nu inseamna ca e ceva de rau. Iata care este cea mai norocoasa zi din sezonul Gemeni 2022 pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC
20 IUNIE. Te simti personajul principal cu Mercur aliniat cu Jupiter in Berbec. Starea de spirit se anima si o doza booster de incredere de sine.

TAUR
28 MAI. Pare ca lucrurile intra pe fagasul lor normal odata cu mutarea lui Venus la ea acasa, in zodia ta. Aceasta energie aduce stabilitate in viata ta amoroasa. Iar abundenta financiara este pe aproape. Nu-ti fie teama sa spui clar ce vrei.

GEMENI
13 IUNIE. Suntem in plin sezon al Gemenilor. Mercur, planeta zodiei a fost in Gemeni, a iesit, dar va intra din nou. Intreaga energie a comunitarii va fi restabilita. O zi perfecta sa te intalnesti cu prietenii.

RAC
10 IUNIE. Mercur in Taur isi da mana cu Pluto in Capricornul cel concentrat pe cariera. Ceea ce va da un plus zonei profesionale, anuntandu-se un nou inceput de succes. Urmareste-ti oportunitatile.

LEU
26 MAI. Jupiter cel proaspat mutat in Berbec isi indreapta spre zodia ta. Capeti mai mult optimism si mai multa putere pentru a-ti urmari obiectivele, caci semnele de Foc asa cum sunteti tu si Berbecul inseamna actiune.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri