Cea mai rea zi din săptămână pentru fiecare zodie!

zodii 3 1

Fiecare zodie are o zi norocoasă în timpul săptămânii, în funcție de astrul care îi guvernează semnul astral. Dar există reversul medaliei! Află care este cea mai rea zi din săptămână pentru zodia ta și ce activități sunt sortite eșecului.

Zodia Berbec
Cea mai rea zi din săptămână pentru Berbeci este lunea. Cu greu se pot aduna și organiza, cu greu se întorc la muncă și redevin responsabili, mai ales dacă au petrecut de minune în weekend.
Lunea, Berbecii trebuie să se ferească de cheltuieli și decizii mari.

Zodia Taur
Nativii Tauri au adesea probleme marțea. Zilele de marți nu sunt deloc favorabile acestei zodii care se bucură de zile mult mai norocoase de obicei vinerea.
Marțea le merge totul pe dos Taurilor și trebuie să se ferească de investiții, ședințe și planuri noi.

Zodia Gemeni
Dacă miercurea este o zi bună pentru Gemeni, marțea le merge destul de rău. Cele mai multe ghinioane le pot avea marți, pentru că se pripesc să ia decizii nepotrivite și nu se gândesc la consecințe.
Marțea, Gemenii trebuie să se ferească de discuții și negocieri, dar și de cheltuieli.

Zodia Rac
Racii sunt mereu sub tensiune în zilele de miercuri. Tot timpul au multe de făcut, abia fac față, se enervează, uită de câte ceva și pierd. Rătăcesc lucrurile și uneori se enervează pe cine le stă în cale.
Miercurea, Racii trebuie să fie prudenți, să păstreze o rutină echilibrată și să nu se enerveze, orice ar fi. Trebuie să evite orice activitate nouă.

Zodia Leu
Leilor le merge de minune duminica, dar joia este cea mai rea zi din săptămână. Joia, deja sunt obosiți, tracasați, încep să se enerveze și iau decizii proaste.
Joia, Leii trebuie să evite confruntările, activitățile noi, sportul, întâlnirile romantice. Cel mai bine ar fi să iasă la un pahar de vin cu amicii.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri