AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cel mai frumos compliment pe care îl poți face zodiilor!

 

Ai prieteni pe care îi apreciezi și îi admiri? Iată cum să le oferi cel mai frumos compliment în funcție de zodia lor.

Zodia Berbec

”Te admir sincer!”
Dacă ai un prieten din zodia Berbec la care ții foarte mult și pe care îl apreciezi pentru rezultatele lui, nu ezita să îi spui acest lucru. Berbecii sunt competitivi, luptători și foarte implicați în ceea ce fac, de aceea un compliment frumos le întreține stima de sine.

Zodia Taur
”Știu că mă pot baza oricând pe tine!”

Nativii Tauri sunt mândri de abilitățile și inteligența lor, ei consideră că se descurcă foarte bine singuri și le place să îi ajute și pe ceilalți. Nu ezita să recunoști că te bazezi pe experiența și sprijinul lui, dacă ai un prieten descurcăreț din zodia Taur.

Zodia Gemeni
”Niciodată nu mă plictisesc cu tine!”
Gemenii sunt activi și inventivi. Le place să se implice în tot felul de proiecte, sunt sociabili și vorbăreți. Afli o mulțime de curiozități de la ei. Dacă le spui că fiecare moment petrecut cu ei este interesant, atunci sigur le faci cel mai frumos compliment.

Zodia Rac
”Mă simt eu însămi cu tine!”

Racii fac totul pentru ca familia și prietenii lor apropiați să se simtă excelent în casa lor. Dacă îi asiguri că te simți confortabil în preajma lor și că te simți ca un membru al familiei, vor fi foarte mândri și încântați.

Zodia Leu
”Îți admir determinarea!”

Mulți nativi sunt ambițioși precum nativii Lei, dar puțini au determinarea și curajul să ducă la capăt tot ce își propun. Leii sunt printre puținii nativi din zodiac care sunt merg pe drumul ales, indiferent de obstacole, și îi inspiră pe cei din jur.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!