Cel mai mare duşman al zodiei tale. De cine trebuie să te ferești

 

Chiar dacă eşti o persoană foarte bună, nu poţi avea numai simpatizanţi. În viaţă, vei întâlni şi persoane rău intenţionate, care nu te vor suporta şi se vor transforma, treptat, în cel mai mare duşman al tău.
Din punct de vedere astral, există o legătură între semnul care te guvernează şi cel pe care îl atragi în mod negativ asupra ta.

Berbec
Cel mai mare inamic al tău este, fără doar şi poate, nativul Scorpion. Asta pentru că el urăşte felul tău de a fi, nu suportă să fie în preajma unei persoane impulsive şi neascultătoare, care face întotdeauna numai ce vrea. Ambii sunteţi agresivi, dar în mod diferit. Cert este că nu vă puteţi înţelege, oricât aţi încerca.

Taur
Duşmanul tău este nativul Gemeni, întrucât sunteţi firi total diferite. În timp ce tu eşti cu picioarele pe pământ, mai stabilă şi emoţională, el este caracterizat prin aroganţă şi neseriozitate. Încearcă să îl ţii cât mai departe, asta dacă nu vrei să te facă să suferi cumplit de pe urma comportamentului său indecis.

Gemeni
Nu poţi sta în preajma unui nativ Capricorn, deoarece te deranjează stilul său mult prea corect în toate. Nativul Capricorn crede că le ştie pe toate şi că deţine adevărul absolut, iar pe tine nu numai că te plictiseşte acest lucru, dar te scoate din sărite. Ai grijă să nu îi spui prea multe lucruri, căci este destul de răzbunător.

Rac
Dacă ai un duşman, acela sigur e nativul Săgetător. Poate fi vorba despre un fost iubit, căruia i-ai fost extrem de devotată, dar ţi-a înşelat încrederea şi te-a rănit. Un nativ Săgetător nu poate fi sensibilizat nici măcar de cele mai puternice emoţii, aşa că ar fi mai bine să nu îţi mai pierzi timpul cu el şi să te îndepărtezi.

Leu
Această luptă de putere între tine şi nativul Fecioară nu se va încheia niciodată cum trebuie. Sunteţi două firi puternice şi încercaţi să vă dezarmaţi una pe alta, până iese un dezastru. În plus, nativul Fecioară se îndoieşte de personalitatea nativului Leu, aşa că cei doi pot avea conflicte puternice.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro