Cele 12 zodii și ideile lor greșite despre viață

horoscop spiritual 1

Fiecare zodie are concepțiile ei despre viață, unele benefice, dar altele complet greșite. Și din cauza lor au multe de pierdut! Iată la ce idei trebuie să renunțe cele 12 zodii.

Berbec: ‘Viața este o competiție!’
Nu, dragi Berbeci, viața nu este o competiție. Destinul este chiar foarte generos cu zodia voastră, dar voi singuri generați în jurul vostru și în interiorul vostru războaie inutile.

Taur: ‘Banii înseamnă valoare și putere!’
Vă înșelați, dragi Tauri, valoarea și puterea nu stă în bani, carieră, afaceri și câștiguri. Valoarea trebuie să vină din interiorul vostru și atunci veți primi recunoașterea oamenilor de calitate.

Gemeni: ‘Sunt ceea ce gândesc!’
Nimic mai greșit, dragi Gemeni! În realitate, gândurile sunt doar o înșiruire de idei, dar ceea ce contează sunt faptele. Degeaba vorbești mult și ai multe idei, dacă nu realizezi nimic.

Rac: ‘Am nevoie să fiu iubit ca să fiu fericit!’
Oricât ar părea de stupid sfatul acesta, fericirea nu vine de la ceilalți. Ea ține de resorturile tale interioare, de puterea ta de a alunga demonii, slăbiciunile și lipsa de încredere.

Leu: ‘Voi reuși dacă sunt cel mai puternic, cel mai bun și cel mai talentat!’
În realitate, nu este chiar așa. Va reuși în viață cel care va știi să se adapteze mai bine, pentru că succesul nu stă în ceea ce acumulezi în jurul tău, ci în modul în care profiți de ce este în jurul tău.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri