Cele două doamne care strâng bani pentru construcția unui spital o dau în judecată pe Firea

 

Primarul Capitalei va fi dat în judecată de fondatoarele Asociației „Dăruiește Viață”. Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au răspuns astăzi, la Digi24, declarațiilor făcute de Gabriela Firea cu privire la construirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer.

Doamna Gabriela Firea se pare că a devenit statul român. E ceva șocant, au spus Gheorghiu și Uscatu, potrivit cărora edilul-șef nu are nicio contribuție la acest spital.

Distribuie prietenilor

Gabriela Firea le-a acuzat pe cele două fondatoare ale asociației că ar fi doar interfața lui Vlad Voiculescu. Iar despre acesta spune că își face campanie electorală cu ajutorul primului spital privat pentru copiii bolnavi de cancer.

Firea s-a lăudat aseară, tot la Digi24, că municipalitatea are un rol important pentru că le-ar fi oferit gratuit terenul Oanei Gheorghiu și lui Carmen Uscatu. Replica celor două a venit imediat.

Doamna Gabriela Firea nu are nici un fel de contribuție și chiar dacă Primăria Capitalei ar fi pus la dispoziție terenul pentru că nu ni l-a dat nimeni, asta nu este un merit! Doamna Gabriela Firea nu este stăpâna acestui oraș, este doar un administrator. Eu cred că nici Ceaușescu nu-și asuma lucrurile din țara asta, nu-și asuma țara pe persoană fizică, a declarat Oana Gheorghiu.

Mai mult pe DIGI24.ro