Cele două fețe ale fiecărei zodii

 

Fiecare dintre noi are doua fete, caracteristici pozitive si negative care ne diferentiaza de ceilalti.

Iata care sunt cele doua fete ale fiecarei zodii. Esti pregatit sa le afli pe ale tale?

Distribuie prietenilor

Berbec

Berbecul debordeaza de energie si are pofta de viata. Este pasional, motivat, ambitios. Face lumina cand intra intr-o incapere. Este increzator, curajos, puternic, isi apara cu tarie punctul de vedere.

Totodata, poate fi dominator, agresiv, furios, nervos. Isi schimba des starile de spirit si are probleme in a le asculta si celorlalti punctele de vedere.

Taur

Taurul este un partener devodat, credincios. Iubeste lucrurile fine, luxul si stabilitatea si munceste din greu pentru a si le asigura. Este iubitor, de incredere, cu picioarele pe pamant.

Totusi, este foarte incapatanat, rigid si nu face compromisuri. Are tendinta de a deveni posesiv in relatie.

Gemeni

Gemenii au, prin definitie, doua fete, doua personalitati. Pe de o parte, Gemenii sunt prietenosi, deschisi, sociabili, dornici de aventura.

Pe de alta parte sunt superficiali, iau decizii impulsive, mai ales cand sunt stresati si anxiosi.

Rac

Racii au multe calitati, dar nu au incredere de sine. Sunt iubitori, devotati, loiali, creativi, sensibili, dar nu se deschid in fata celorlalti, sunt rezervati.

In ciuda naturii lor pure, mai scot la suprafata si demonii launtrici. Sunt foarte sensibili la mediul exterior si sunt predispusi catre anxietate, depresii si alte tulburari mintale. Se simt neintelesi si se izoleaza.
Leu

Leii sunt lideri innascuti si exceleaza la toate capitolele pentru ca le place sa fie in lumina reflectoarelor. Sunt ambitiosi, sociabili, amuzanti, incantatori, au incredere de sine.

De partea cealalta, sta natura lor narcisista, au tendinta sa dramatizeze, sunt foarte pretentiosi si superficiali cateodata.

Fecioara

Fecioara are ochiul croit pe detalii, analizeaza totul pana in cele mai mici amanunte, este meticuloasa si se bazeaza pe logica. Fecioara este o buna ascultatoare, are rabdare si gaseste intotdeauna o solutie.

Tototdata, duce analiza pana la extrem si ia viata prea in serios. Are nevoie de un plan si pentru cele mai de rutina actiuni. Doar asa se simte in siguranta. De aceea poate parea inflexibila. Tendinta de a critica aspru o face rece si nepasatoare.

Balanta

Balanta vrea liniste si pace si trateaza pe toata lumea cu bunatate si respect. Ii ajuta cu placere pe ceilalti si tinde sa isi pastreze echilibrul in tot ce face.

Dar, in viata, echlibrul nu este intotdeauna practic, iar in dorinta ei de a evita conflictele trece peste propria dorinta. Pentru ca nu isi apara cu tarie punctul de vedere, pare nehotarata si lumea o ocoleste.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro