Cele mai bune zodii pentru a fi mame

cele mai bune mamei sfatulparintilor.ro Depositphotos 19261117 L 1400x850 1

Fiecare zodie și fiecare mamă are propriul stil unic de parenting și propriile abilități speciale la a fi o mama buna. Astrologia poate indica cele mai bune calități pe care le ai pentru a fi părinte.
Desigur, Racul este numit mama Zodiacului deoarece acesta este grijuliu în mod natural și este motivat de emoții și de viața de acasă. Și în comparație cu zodiile care sunt clasate ca fiind cele mai bune soții, orice zodie poate fi o mamă grozavă în felul ei!
Iată care sunt zodiile care formeaza cele mai bune mamici:

1. Pești (19 februarie – 20 martie)
Pestii sunt genul de mama care insufla o apreciere a artei copiilor lor si isi incurajeaza copiii sa fie creativi.
Copiii unei mame Pești vor fi sensibili, imaginativi și vor învăța să trateze ceilalți oameni cu bunătate și compasiune. Mamele Pești vor transmite o dragoste pentru natură, un sentiment de mândrie în a-i ajuta pe alții și un spirit independent.
Mama Pești poate nu știe cum să-și învețe copiii să-și transforme visele în realitate, dar îi vor sprijini pe tot parcursul, în timp ce acestia încearcă să-și dea seama singuri.

2. Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Mamele Berbec țin programul copiilor lor plin de lecții de muzică, sport, hobby-uri, activități sociale și tabere. Între timp, mama Berbec are ea însăși un program plin.
Își dorește ca ai ei copii să fie aventuroși și să nu se sfiească in a încerca lucruri noi. Ea îi încurajează să facă față tuturor provocărilor și să lupte pentru ceea ce cred.
Ea este ocazional directă, dar aproape imediat regretă. Aceste mame pot fi insistente cu copiii lor și uneori au nevoie să asculte și să audă cu adevărat ceea ce copilul lor vrea sau nu să facă.

3. Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Mamele Gemeni pot vorbi despre orice cu copiii lor – adesea au „acea discutie” foarte devreme. Mamele Gemeni nu au secrete fata de copiii lor.
Copiii ei au abilități excelente de comunicare și sunt foarte conștienți de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul lor.
Unul dintre lucrurile care o fac pe o mamă Gemeni atât de unică este capacitatea ei de a-și înțelege copiii, indiferent de sexul sau vârsta lor. Mamicile Gemeni dau cele mai bune petreceri si au cele mai bune intalniri de joaca (deoarece par o petrecere mereu).

4. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Mamele Capricorn vor lupta până la moarte pentru copiii lor. Capricornii sunt extrem de loiali și îi vor apărea întotdeauna.
Aceste mame nu se încurcă și își iau foarte în serios educația. Ele vor să insufle copiilor lor o etică bună a muncii, să aibe disciplină și concentrare.
Puteți fi sigur că dacă copiii acestora primesc o suma de bani, o câștigă făcând treburi și având grijă de frații lor. Mamele Capricorn sunt cel mai adesea mame care lucrează și uneori trebuie să li se reamintească să-și ia ceva timp pentru propria persoana și să nu dedice fiecare minut liber familiei lor.

5. Taur (20 aprilie – 20 mai)
Mamele Taur sunt incredibil de răbdătoare – atât de mult încât uneori par sfinte. Dar nu vă înșelați, mamele Taur sunt foarte reale și cu picioarele pe pământ.
Mamele Taur pot fi încăpățânate, ceea ce poate duce la probleme atunci când copiii ei ajung în adolescență. Dacă ai fost vreodată martor la o confruntare între o mamă Taur și adolescentul ei, știi că nu decurge frumos.
Taurul se asigură că copiii ei au o apreciere a frumuseții și a naturii. Deoarece poate fi predispusă la exces de mâncare și cheltuieli, trebuie să aibă grijă să nu-și hrănească în exces copiii sau că aceștia nu cunosc valoarea banilor.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri