Cele mai ghinioniste zodii ale lunii ianuarie 2017

 

Vrei să știi dacă prima lună a anului 2017 este generoasă cu tine sau ți-a rezervat unele surprize mai puțin plăcute? Am făcut noi un top 5 cu cele mai ghinioniste zodii și, dacă te numeri printre ele, tot ce putem să-ți spunem este să ai grijă.
Zodiile ocolite de noroc în ianuarie 2017, potrivit astrologului Mihaela Dicu, sunt sfătuite să fie prudente în tot ceea ce fac și să aibă grijă în special la sănătate.

 Balanță
Nativii născuți în această zodie nu se vor simți prea în largul lor în prima lună a 2017. Pe plan amoros, ianuarie este doar începutul unei perioade de câteva luni în care viața sentimentală se încrucișează cu grijile, responsabilitățile sau obligațiile.

Distribuie prietenilor

Financiar, luna ianuarie 2017 se anunță intensă și foarte activă. Numai așa pot apărea și rezultatele, dacă efortul este maxim. Din punct de vedere al sănătății, balanțele ori muncesc pe brânci, ori au bătăi de cap cu sănătatea. Sau ambele, în unele situații.

Săgetător
Persoanele născute în această zodie se pot lovi în prima lună a anului de o problemă legată de locuință sau de proprietăți. Începutul de an nu se anunță foarte romantic pentru nativii în săgetător. Pe plan financiar, apar provocări și obstacole sau pierderi însemnate. Însă cu răbdare și strategii bune, pot avea succes. Din nefericire, îi așteaptă și o doză bună de stres.

Vărsător
Pe scurt, pentru această zodie astrologii anunță cel puțin două decade ale lunii lipsite de strălucire sau evenimente deosebite. Soarele, stăpânul casei cuplului vărsătorului, poate aduce o dezamăgire sau o senzație de singurătate, acolo unde terenul e deja sensibil. Din punct de vedere sexual, lucrurile ar putea deveni capricioase. Finele lunii înseamnă un plus de vitalitate și încredere. Se recomandă evitarea stresului.

Mai mult pe clickpentrufemei.ro