Cele mai nepotrivite perechi de zodii

zodii dusmani 1

Daca unii nativi cauta stabilitate si conexiune constanta, exista si persoane care fug de responsabilitate sau implicare. Exista perechi de zodii care, indiferent de cate compromisuri vor face, nu vor rezista in timp.

Capricorn si Sagetator. Doua persoane din lumi total paralele. Capricornul va fi cu usurinta dezamagit de nativul Sagetator care nu ii va putea oferi dragostea de care el are nevoie. Desi spune ca nu are nevoie de dovezi de iubire, Capricornul pune mare accent pe gesturi tandre si complimente, scrie yourtango.com.

Pesti si Leu. Leul este dispus sa se dedice 110% atunci cand se implica intr-o relatie, dar nu poate tolera niciun semn de pesimism sau victimizare din partea partenerului sau. Cu alte cuvinte, o relatie cu un nativ Pesti se va termina foarte repede.

Varsator si Taur. Varsatorul este un semn care se straduieste intotdeauna sa-si pastreze libertatea. Acesta este motivul pentru care un partener Taur este cea mai rea alegere posibila. Taurii cauta stabilitate si conexiune constanta.

Balanta si Scorpion. Balanta cauta iubire pe termen lung, angajament, pace si loialitate, pe cand Scorpionul nu poate oferi niciunul din aceste lucruri, deoarece este extrem de pesimist, nu ii place responsabilitatea si iubeste prea mult libertatea.

Sursa – sanatate.bzi.ro

Parteneri