AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cele mai norocoase zile din august pentru zodii

Luna august abia a inceput, dar ne promite o multime de lucruri frumoase. Inca de la inceputul sau, august ne prilejuieste mutarea lui Mercur, planeta comunicarii, in zodia cea mai orientata spre detalii – Fecioara. Vine, asadar, momentul planurilor amanuntite de viitor. Spre mijlocul lunii, Venus, planeta care guverneza relatiile, dar si banii, se muta in fălosul Leu. Deci te simti inspirat si neinfricat in a-ti urma inima. Luna plina in Varsator starneste latura independenta din tine, in timp ce Luna noua in Fecioara de la finalul lunii iti cere ragaz sa reflectezi la ce vrei sa incepi nou in viata ta. Ar mai fi de adaugat intrarea lui Uranus in retrograde, precum si intrarea lui Marte in Gemeni, evenimente care te solicita sa gasesti idei noi care sa se alinieze noului tau drum.
Asa stand lucrurile, iata care este cea mai norocoasa zi din luna august pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC – 29 august
Chiron retrograd in Berbec se uneste cu Nodul Nord din Taur, aducandu-ti o realizare foarte importanta care iti va schimba viata pentru totdeauna. Chiron guverneaza ranile pe care le-ai suferit in viata si vindecarea care, in cele din urma, iti va schimba viata. Nodul Nord reprezinta soarta in care te muti. Aceasta este o energie extrem de puternica care iti va permite sa te transformi si sa schimbi modul in care vezi lucrurile.

TAUR – 19 august
Patrarul de Luna reprezinta un moment in care poti elimina obstacolele din calea ta, astfel incat sa te poti concentra mai mult pe ceea ce vrei sa creezi. In Taur, asta inseamna ca vei simti o dorinta mai mare de a arata adevaratul tau sine si de a te manifesta din acest loc al unitatii cu inima ta si lumea din jurul tau. Prin energiile asociate cu ultimul patrar, vei simti mai multa claritate si pace care te vor ajuta in saptamanile urmatoare.

GEMENI – 20 august
In ceea ce priveste orice ai dorit sa creezi sau sa incepi, Marte numai vesti buna. Intrarea sa in zodiac ta in aceasta luna inseamna pentru tine ca vei primi unda verde pentru a face tot ce-ti propui. Aceasta energie fantastica iti permite sa creezi ceva sau sa iei o decizie majora. Sa nu iti fie teama sa iti asumi riscuri sau sa te angajezi deplinl la un proiect sau intr-o relatie, deoarece vei fi pe deplin sprijinit si alimentat de univers.

RAC – 11 august
Luna Plina in Varsator iti ofera sansa de a ajunge la un nivel mai profund de intimitate cu tine si cu cei din jurul tau. Acesta va fi un moment minunat pentru ingrijirea de sine si pentru a reflecta, amintindu-ti ca meriti sa pui ingrijirea si bunastarea ta ca o prioritate de varf. De asemenea, poti ajunge la o intelegere mai profunda a ceea ce ai nevoie de la altii. Iar acest lucru te poate ajuta sa transformi relatiile tale intr-un sens pozitiv.

LEU – 11 august
Venus, planeta iubirii si a abundentei financiare intra in Leu. Se anunta o luna umitoare. Venus te ajuta cu oportunitati si personale, si cu finante. Asigura-te ca iti cresti nivelul valorii de sine. Profita de oportunitatile pe care acest lucru ti le aduce in viata.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!