Cele mai NOROCOASE zodii din a doua jumătate a anului 2023

zodii noroc 2

Mai norocos pentru unii, dezavantajos pentru alții, așa se conturează acest an și în a doua lui parte. Următoarea perioadă va fi magică pentru șase nativi ai zodiacului, deoarece aceștia vor experimenta fie câștiguri financiare, armonie în viața lor de cuplu, fie succes profesional.

Taur
Cei născuți în Taur, ambițioși din fire și foarte hotărâți, vor avea un an fantastic în continuare. Au muncit din greu în prima parte a anului, iar rezultatele eforturilor lor nu vor întârzia să apară. Primele câștiguri se vor vedea în a doua decadă a acestui an.
În ceea ce privește dragostea, Taurul va avea surprize mari de la partenerii lor de viață. Fie le vor fi cereri în căsătorie, fie își vor mări familia cu un nou membru. Romantismul va fi prezent pe tot parcursul anului, iar dragostea acestor nativi va fi mai puternică ca niciodată.
În ceea ce privește sănătatea, cei născuți în zodia Taur se pot odihni liniștiți. În afară de simple răceli și gripe, aceștia nu se vor confrunta cu probleme majore.
Și asta nu este tot – 2023 va fi un an foarte bun și emoțional pentru Taur. Dincolo de succesul profesional și de vești bune în ceea ce privește veniturile financiare, Taurul își va găsi sufletul pereche și chiar va ajunge să-și dorească să aibă copii.
Este și un an interesant pentru cei care își doresc o nouă iubire în viața lor, relații interesante pot apărea între un Taur și un Vărsător.
În urmatoarele șase luni din 2023, Taurii vor avea verdele ca și culoare norocoasă. Verdele este asociat cu natura și puterea.

Fecioara
Fecioarele vor avea în continuare un an prosper și favorabil pe toate planurile! Sunt șanse foarte mari ca acești nativi să se poată reorienta profesional, să călătorească acolo unde nu au mai fost niciodată sau să aibă o schimbare radicală de imagine. Afacerile vor deveni pozitive, iar abilitățile lor de comunicare și abilitățile diplomatice le-ar putea aduce promovări.
Fecioarele vor avea câștiguri uriașe în a doua parte a lui 2023. Probabil că vor deveni foarte bogate dacă urmează cu strictețe planurile pe care le-au făcut la sfârșitul anului 2023. Vor avea un an de vis și nu vor trebui să muncească prea mult, deoarece banii vor veni fără prea mult efort.
Fecioara este destinată culorilor pământii, cum ar fi maro închis, verde și chiar nuanțe puternice de albastru. Dar în a doua parte a lui 2023, albastrul închis, care este o culoare puternică, rece, întruchipează încrederea în sine și ajută la echilibrarea nervilor.

Rac
Și în ceea ce privește zodia Rac, a doua jumătate a lui 2023 va fi luminoasă. Vei simți o energie vibrantă și jucăușă care te va împuternici în toate aspectele vieții, de la profesional la cel intim. Farmecul tău nu va trece neobservat și îți va deschide perspective prin oportunitățile pe care oamenii inspirați de această vibrație, ți le vor oferi, fără rezerve.
Nativii Rac se pot aștepta la fericire în viața lor în umătoarele șase luni din 2023. Vor aduce un copil pe lume fie prin nașterea unuia, fie doar botezând unul. Adevărul este că își asumă o responsabilitate importantă.
Deci, 2023 se preconizează a fi un an de călătorii și descoperiri intelectuale pentru zodia Rac. Va fi anul în care talentele tale ascunse și neexprimate vor ieși în prim-plan și vor uimi pe toți cei din jurul tău. De asemenea, în planul iubirii, a doua jumătate a lui 2023 pare a fi un an puternic, mai ales în august.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri