Cele mai otrăvitoare 10 plante. ”Fiul meu a fost omorât de această floare de apartament blestemată”

Afla care sunt cele mai periculoase plante din lume – unele dintre ele cresc si prin curtile sau apartamentele noastre.
Dieffenbachia

Dieffenbachia 1 300x225 2Această plantă de apartament, asemănătoare cu ficusul este şi ea pe lista celor mai toxice plante din lume. Mestecarea oricărei părţi a plantei cauzează durere groaznică în gură şi gât, urmate de umflarea căilor aeriene, care poate duce la sufocare.

A devenit virală pe internet povestea micuțului Esteban, care a murit după ce a băgat în gură o frunză de Dieffenbachia. ”Fiul meu a murit din cauza acestei plante blestemate”, scria mama lui pe rețelele sociale. ”Va rog sa citiți cu atenție. Copilul meu a murit pentru că a pus în gură o frunză. I s-a umflat limba atât de tare încât s-a sufocat. Această plantă se găsește în multe case și birouri. Este letală. Poate să ucidă un copil în numai un minut, iar în adult în cinci minute.

Distribuie prietenilor

ciumafaie 500x376 300x226 2Prima planta folosita vreodata pentru a cauza moartea, in Statele Unite, a fost ciumafaia – folosita de americani impotriva trupelor britanice.
Ciumafaia, numita si trompeta diavolului, iarba dracului sau clopotii iadului, este o planta foarte comuna, chiar si pe la noi insa consumul ei este mortal.

Laurul Daphne
Acesta planta este specifica pentru Europa si Africa de Nord si este o specie foarte vasta de plante, avand atat plante parfumate cat si plante otravitoare.
De obicei, ingerarea catorva seminte ale acestei plante cauzeaza colica intestinala, coma si moarte.

Continuarea pe doctorulzilei.ro