Cele mai răbdătoare zodii

Daca lumea ar fi plina de oameni impulsivi si nerabdatori, ar exista mai multe conflicte si pericole. Definitia rabdarii este capabilitatea de a rezista in fata provocarilor, a supararilor sau a situatiilor negative fara a te plange. Oamenii calmi au capacitatea de a se descurca atunci cand lucrurile intarzie sa apara. Ei rezista in cele mai dificile situatii, sunt descurcareti si isi iau tipul necesar pentru a face treaba in mod corespunzator.

Taur
La exterior, Taurul poate parea un om plin de viata, dar, in interior, el este atent, linistit si rabdator. Nivelul lui ridicat de rabdare ii permite sa examineze pe cineva inainte de a incepe o relatie cu el sau de a avea incredere in el. Taurul nu se enerveaza repede. El va sta la distanta indiferent cat timp va trebui. Este incapatanat si, daca vine vorba de cei care pot rezista cel mai mult, el va iesi castigator de fiecare data. Rabdarea lui ii permite sa fie persisten si tenace.

Capricorn
Nimeni nu intelege mai bine decat un Capricorn ca totul necesita timp . El prefera sa astepte, decat sa se grabeasca si sa dea gres. Nu ii place sa faca greseli, mai ales greseli care ar fi putut fi evitate prin simpla rabdare. Este precaut si, cu siguranta, nu impulsiv. Mai degraba alege sa vada un film mai tarziu, decat sa cheltuie o multime de bani pentru a-l vedea in avanpremiera. El va astepta pana cand va avea o situatie financiara stabila si abia apoi va lua in considerare o relatie pe termen lung.
Vrea ca totul sa fie cat mai bine aranjat inainte de a actiona.

Distribuie prietenilor

Balanta
Balanta prefera sa astepte decat sa faca pe cineva sa se simta incomod sau sa provoace un conflict. Este persoana care ramane blocata intr-o conversatie cu o persoana in varsta, deoarece considera ca ar fi neplacut sau nepoliticos sa iasa din ea. Uraste conflictul inutil si, de aceea, isi reprima supararea sau iritarea de cele mai multe ori. Iubirea si decenta ei izvorasc din capacitatea de a fi rabdatoare. Este foarte diplomata si asculta mereu si celelalte puncte de vedere.

Continuarea pe sanatate.bzi.ro