AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Chiftele de peşte. Nu-ți poți imagina cât sunt de gustoase!

30 Sep 2009 --- Fish cakes --- Image by © Shooter, Howard/the food passionates/Corbis

Chiftelele de pește sunt o alternativă mai sănătoasă la cele din carne. Cu ingrediente la îndemână și ușor de preparat, această rețetă te va determina s-o gătești foarte des.

Ingrediente
500 g file de pește

2 ouă

2 cartofi

1-2 căței usturoi

sare

piper

1 frunză dafin

1 legătură mărar

1 legătură pătrunjel

1 morcov

mălai sau pesmet

ulei, pentru prăjit

mujdei, opțional

1 lămâie, opțional

Preparare
1. Cureți peștele de eventualele oase rămase, îl speli și îl pui la fiert în apa în care ai pus frunza de dafin și sare. Lași să fiarbă cel mult 10-12 minute. Scoți peștele, îl cureți de pieliță și îl lași să se răcească, apoi îl mărunțești cu ajutorul robotului de bucătărie sau prin mașina de tocat. Adaugi cățeii de usturoi pisați, ouăle, morcovul și cartofii dați prin răzătoare și verdeața tăiată mărunt. Condimentezi cu sare și piper după gust.

Continuarea pe click.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!