AM Press Logo
Muzeul Pietrei

CHIFTELUȚE ITALIENEȘTI. DACĂ TE ISPITESC, IATĂ REȚETA!

 

Chifteluțe poți face în câte și mai câte feluri. Dar dacă le faci pe astea, sigur vor deveni instant preferatele tale, datorită combinației de condimente folosite.

INGREDIENTE
• 500 g carne tocată amestec
• 50 g parmezan
• 2 ouă
• 100 ml lapte
• 100 g pesmet
• 1 ceapă mică tocată mărunt
• 1 lingură sos Worcestershire
• 2 lingurițe pudră de usturoi
• 2 lingurițe oregano
• sare și piper după gust
• cimbru, rozmarin, pătrunjel uscat și busuioc după gust
PREPARARE
Într-un castron mare, combină carnea tocată cu restul ingredientelor.
Formează chifteluțele rotunde și dă-le la prăjit în tigaie (dacă dorești să eviți prăjeala, pune-le într-o tavă la cuptorul preîncălzit, timp de 25 de minute).
Când sunt gata, combină-le cu sos marinara, călește-le 2 minute și servește-le cu paste sau orez.

Sursa – retete.unica.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!