• Home
  • Fapt divers
  • Cinci zodii care rezolvă orice conflict, cu cele mai bune argumente

Cinci zodii care rezolvă orice conflict, cu cele mai bune argumente

horoscop spiritual 1

Unele zodii sunt certărețe, alte zodii sunt răzbunătoare, dar sunt și zodii care rezolvă orice conflict și orice situație tensionată, fără să mai pună paie pe foc. Te poți baza pe ele, când alții caută să te destabilizeze.

Taurul folosește bani și influență
Confortul și liniștea sunt foarte importante pentru zodia Taurului, astfel că nativii acestui semn rezvolvă rapid orice situație tensionată. Ei vor încerca să evite conflictele și mai ales persoanele care le generează. Dar, dacă nu au încotro, îi tratează cu indiferență până la un punct.

Când situația devine prea complicată, iar conflictele riscă să evolueze, Taurii își folosesc banii și influența. Taurul este convins că, dacă ai suficienți bani, poți rezolva orice. Nativul Taur nu răspunde agresiv nimănui, dar dacă este împins la limită își folosește toate armele pentru a-l dărâma pe cel care l-a provocat.

Gemenii folosesc argumente raționale
Gemenii, la fel ca nativii Tauri, preferă să ocolească situațiile complicate, oamenii dificili și conflictele. Gemenii sunt influențați de Mercur, care este zeul negocierii și al comunicării. Pentru Gemeni, orice situație dificilă poate fi rezolvată prin discuții și mai ales prin argumente raționale, prin dovezi concrete.

Nativul Gemeni nu pierde vremea cu oameni care se iau la ceartă, pentru că el are mereu alte lucruri mai bune de făcut. Iar când te cerți, nu ai cum să rezolvi nimic. Nativul Gemeni va răspunde scurt și sarcastic celor puși pe harță și își va vedea de treburile lui.

Balanța folosește dreptatea și adevărul
Balanțele evită și ele cât pot de mult conflictele, deoarece situațiile tensionate și certurile le dezechilibrează. Iar Balanța este un semn al echilibrului. Ea va reuși să găsească întotdeauna o cale prin care va echilibra lucrurile și prin care va face dreptate.

Balanța nu este interesată să câștige personal ceva, ci să afle adevărul și să ajute persoanele care au fost nedreptățite. Balanța se va implica în conflicte de partea celor slabi numai pentru a face dreptate, altfel le va ocoli.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri