AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cinci zodii de femei care vorbesc prea mult

 

Este ştiut faptul că femeile vorbesc mult, însă în horoscop există zodii despre care se spune că pur şi simplu nu se pot opri.

Gemeni
Comunicarea este foarte importantă pentru tine şi îţi place să vorbeşti, scrie zodiata.com. Nu contează dacă ai o conversaţie profundă despre sentimentele tale sau dezbaţi ultimele ştiri, pentru că tu nu te opreşti din vorbit. Vorbeşti cu toată lumea, de la farmacişti până la şefi şi lunga lista continuă. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să recunoşti faptul că exagerezi cu vorbitul. Dacă devii conştientă de asta, vei putea să îl priveşti ca pe un obicei prost la care trebuie să renunţi. Ai grijă, totuşi, să nu începi să le povesteşti şi altora de cum încerci tu să te schimbi pentru că astfel nu îţi vei atinge scopul.

Săgetător
Tu eşti foarte entuziasmat atunci când vine vorba de oameni noi şi de lucruri noi, şi te poţi trezi vorbind pur şi simplu. Consideri că pauzele de tăcere sunt ciudate, aşadar vrei să umpli spaţiul respectiv. Poţi deveni uşor enervantă atunci când încerci să faci pe cineva să râdă cu orice preţ. Nu pare să îţi pese dacă e momentul potrivit pentru a-ţi etala umorul. Trebuie să devii mai atentă la indicaţiile pe care oamenii ţi le oferă. Dacă cei din jur te ascultă zâmbind fals şi sunt vizibil plictisiţi, atunci ar trebui să laşi pe altcineva să vorbească. O conversaţie bună constă atât în a da, cât şi în a primi.

Balanţă
Exagerezi cu vorba şi oferi prea multe detalii personale despre viaţa ta unor oameni total necunoscuţi. Tu crezi că dacă eşti deschisă şi sinceră, se creează o legătură mai rapidă între tine şi persoana cu care vorbeşti.
Totuşi, prea mult prea devreme poate îndepărta oamenii din jurul tău. Trebuie să încerci să fii mai misterioasă şi să reţii că unele informaţii trebuie să rămână doar pentru tine, astfel încât cei din jurul tău să fie curioşi şi să îşi dorească să te descopere. Uneori, cu cât spunem mai puţin, cu atât devenim mai interesanţi pentru familie, prieteni sau colegi.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!