• Home
  • Fapt divers
  • Cine îți blochează drumul spre succes și fericire, în funcție de zodie

Cine îți blochează drumul spre succes și fericire, în funcție de zodie

zodii puternice 1

Astrologii cred că sunt anumite obstacole în calea noastră care ne împiedică să ajungem la sufletul pereche. Fiecare zodie trebuie să depășească o barieră interioară, să se confrute cu un anumit demon personal care îi blochează calea spre fericire.

Berbec

Deși ești activă și plină de pasiune, când vine vorba de dragoste, nu ieși prea mult din zona de confort. Frica de a suferi și de a căuta un alt tip de bărbați decât cel cu care te-ai obișnuit este cea care îți blochează calea spre sufletul pereche. Poate că bărbatul visurilor se află, deja, în preajma ta, dar tu nu-l poți recunoaște, din cauza părerilor preconcepute.

Taur

Cineva în care ai încredere ți-a spus că nu există suflete pereche. Deși ai o fire romantică și ești condusă de planeta iubirii, ai renunțat să-ți mai cauți alesul, pentru că pui prea mult preț pe vorbele acestei persoane. Ai hotărât să te mulțumești cu oricine care te face să te simți în siguranță, chiar dacă nu simți o dragoste foarte intensă.

Gemeni

Sentimentul că nu ești suficient de bună pentru bărbatul la care visezi stă între tine și sufletul tău pereche. Preferi să treci de la o legătură la alta, decât să-ți cauți marea dragoste, ba chiar începi să te îndoiești că o astfel de iubire există.

Rac

Te simți blocată, pentru că nu știi de unde să-ți începi căutarea și ai senzația că nu poți găsi iubirea perfectă în universul tău mult prea limitat. Dar miracolul depinde de modul în care privești lucrurile, iar o persoană familiară îți poate părea minunată, dacă o vezi într-o altă lumină, scrie divahair.ro.

Continuarea aici

Parteneri