AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciolacu anunță că îi dă afară din partid pe Carmen Dan, Cătălin Rădulescu și Adrian Todor

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari PSD care lipsesc de la Parlament. u lipsit însă mai mulți.

„Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Senatorul PSD, Carmen Dan a anunțat într-un mesaj pe Facebook că nu va participa la vot pentru că se află în izolare după ce mama sa s-a infectat cu coronavirus. De asemenea, deputatul PSD, Cătălin Rădulescu are bronșită și se află internat în spital. Un alt parlamentar PSD care lipsește luni la vot este deputatul PSD de Arad, Adrian Todor care a fost trimis în carantină 14 zile, fiind contact al unei persoane confirmate cu coronavirus.

Au lipsit de la vot Carmen Dan – senator de Teleorman, Adrian Todor – deputat de Arad, Dan Ciocan – deputat de Olt, Roxana Pațurcă – deputat de Călărași şi Cătălin Rădulescu – deputat de Argeș. În plus şi deputaţii afiliaţi grupului PSD Marian Cucşa şi Sorin Bota (Partidul Republican) au lipsit de la şedinţa de luni.   Ei au dat peste cap planurile liderului social democraților, partid care continuă să aibă mari frământări în interior.

Mai mult pe DIGI24.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!