AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciolacu: Dacă USR vrea suspendarea preşedintelui şi alegeri anticipate, acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă

 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seară, că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis nu este o urgenţă în acest moment, întrucât românii au alte probleme. ”Eu nu spun că nu trebuie suspendat, dar ştiţi că trebuie şi o majoritate în Parlament”, a afirmat Ciolacu. Acesta a menţionat că, dacă USR PLUS anunţă că doreşte suspendarea şi alegeri anticipate, mâine se va duce în sediul lor pentru a semna un protocol în acest sens, potrivit News, citată de hotnews.ro.

”USR a cerut alegeri anticipate şi suspendarea lui Iohannis? Că acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă, la sediu la ei. Dacă vrea USR suspendarea lui Iohannis şi alegeri anticipate, eu personal mă duc în sediul USR mâine dimineaţă şi facem un protocol (…) şi semnăm cu Barna sau Cioloş pe care-l găsesc pe acolo”, a adăugat Ciolacu.

Acesta a precizat, însă, că în acest moment suspendarea şefului statului nu este o urgenţă, având criza economică, criza sanitară şi criza politică.

”În acest moment este exclus aşa ceva, ţinând cont de context şi realităţile momentului (…) Cred că românii au alte urgenţe (…) nu asta e agenda românilor, asta ne mai trebuie”, a adăugat Ciolacu.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!