AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciolacu, mesaj pentru cei care asigură servicii publice esenţiale: Voi lupta pentru ca veniturile lor să crească

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de 1 Mai celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, precizând că ”efortul lor este preţuit” şi că va lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească.

Ciolacu s-a aflat miercuri, alături de candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, la Depoul Dudeşti, unde a stat de vorbă cu şoferi, mecanici şi dispeceri.

”De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajaţii din transportul public bucureştean pentru care astăzi este o zi obişnuită de muncă. Am stat de vorbă la Depoul Dudeşti cu şoferi, mecanici şi dispeceri. Sunt oameni deschişi şi harnici, care îşi doresc o schimbare majoră de la administraţia acestui oraş: un plan de investiţii mult mai curajos pentru un transport public modern”, a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a transmis şi un mesaj de Ziua Muncii.

”De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit şi că, alături de colegii mei social-democraţi, voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească. După ce am depăşit Ungaria, sunt convins că putem ajunge şi Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei! Fiindcă o merită din plin!”, a spus Marcel Ciolacu.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!