• Home
  • Prima
  • Cioloș, apel la Iohannis: Alegerile parlamentare anticipate sunt singura soluție pentru a evita distrugerea țării

Cioloș, apel la Iohannis: Alegerile parlamentare anticipate sunt singura soluție pentru a evita distrugerea țării

ciolos referendum 1

Președintele PLUS Dacian Cioloș susține că alegerile anticipate sunt „singura soluție pentru a evita distrugerea țării”, și face apel la președintele Iohannis și liderii PNL, ca „măcar în ceasul al doisprezecelea” să înțeleagă acest lucru și să „înceapă rapid demersurile pentru declanșarea acestora”.

Redăm mesajul lui Cioloș, publicat pe pagina de facebook:

„Tot jocul murdar pe care PSD îl face în parlament arată clar că alegerile parlamentare anticipate sunt singura soluție pentru a evita distrugerea țării.
Fără să le pese de consecințe, parlamentarii PSD votează propuneri dintre cele mai populiste doar cu scopul de a băga bețe în roate Guvernului PNL. Scăderea TVA de la 19 la 16 la sută, dublarea alocațiilor pentru copii, eliminarea pensiilor speciale pentru magistrați și angajații din justiție fără a regândi așezarea pe baze noi și solide a întregului sistem de pensii sunt măsuri care pot da bine în ochii electoratului, dar care aruncă în aer bugetul țării și pot bloca pe termen lung justiția. Dacă ar fi fost bani pentru măsurile acestea, ne întrebăm de ce ele nu au fost adoptate din 2016 și până acum de guvernele PSD.

Este grav ce încearcă să facă acum partidul lui Dragnea, Dăncilă și Ciolacu, punând în joc soarta țării doar pentru a lovi în adversarii politici. Sperăm ca, măcar în ceasul al doisprezecelea, președintele Iohannis și liderii PNL, în frunte cu premierul Orban, să înțeleagă că singura soluție pentru salvarea României sunt alegerile anticipate și să înceapă rapid demersurile pentru declanșarea acestora”.

AMPress

Parteneri