• Home
  • Știri
  • Ciucă, despre rocada guvernamentală: Cu certitudine vor fi modificări, inclusiv la actualii membri ai Cabinetului

Ciucă, despre rocada guvernamentală: Cu certitudine vor fi modificări, inclusiv la actualii membri ai Cabinetului

ciuca n

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a declarat luni că la rocada guvernamentală cu siguranţă vor exista modificări, inclusiv în ceea ce îi priveşte pe actualii membri ai Cabinetului.

„Cu certitudine vor fi modificări, inclusiv la actualii membri ai Cabinetului şi totodată trebuie să menţionez că există, în momentul în care va prelua funcţia de premier domnul preşedinte Ciolacu, decizia dumnealui asupra a ceea ce înseamnă numirea viitorilor… (…) Discuţiile, ştiţi foarte bine, sunt între liderii partidelor, la nivelul partidelor, fiecare listă de membri în Guvern trebuie aprobată în Biroul Politic Naţional şi, ulterior, ultimul cuvânt îl are premierul”, a spus Ciucă înainte de a participa la Congresul seniorilor liberali, potrivit stiri.tvr.ro.

El a arătat că discuţiile cu privire la rocada guvernamentală vor porni de la respectarea protocolului, dar a precizat că fiind vorba de o coaliţie politică, există posibilitatea ca anumite chestiuni să fie modificate.

„Pornim discuţiile de la respectarea acestui protocol, aşa am discutat de fiecare dată, toţi liderii de coaliţiei sunt de acord. Sigur, fiind vorba de o coaliţie politică, există posibilitatea ca anumite chestiuni să fie modificate”, a mai spus premierul.

Despre o funcţie de vicepremier pentru liberali, el a răspuns: „Urmează să discutăm”.

Parteneri